Café Doodgewoon over voeding en beweging in palliatieve fase
Café Doodgewoon over voeding en beweging in palliatieve fase Elzis

Café Doodgewoon over voeding en bewegen in de palliatieve fase

1 maart 2024 om 11:25 Zorg

SOEST Café Doodgewoon is een initiatief van de werkgroep Palliatieve Zorg van stichting ELZIS (Eerste Lijn Zorg In Soest). Het houdt op woensdag 3 april een bijeenkomst over Voeding & Bewegen in de palliatieve fase. 

Café Doodgewoon heeft in de afgelopen jaren diverse bijeenkomsten georganiseerd en richt zich dit keer op het belang van voeding en bewegen voor mensen in de palliatieve fase. Onder leiding van huisarts Leo Weusten van praktijk De Linde zullen Dominique van Hattem, oncologisch fysiotherapeut, en Ingrid van de Giessen, diëtiste, spreken over dit onderwerp. De aanwezigen krijgen praktische tips en adviezen die zij zelf eenvoudig kunnen toepassen. Er is daarnaast tijdens Café Doodgewoon alle gelegenheid en ruimte voor het stellen van vragen en interactie.

BETROKKEN

De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen met een (ver)korte levensverwachting, mantelzorgers, vrijwilligers en zorgverleners zoals huisartsen, fysiotherapeuten, verpleegkundigen, diëtisten, en anderen. Iedereen die zich betrokken voelt bij dit onderwerp is van harte welkom.

AANMELDEN

De bijeenkomst van Café Doodgewoon over voeding en bewegen zal plaatsvinden op woensdag 3 april, van 14.00 tot 15.30 uur, in Cultureel Centrum De Rank aan de Soesterbergsestraat 18. Voor aanmelding kunnen geïnteresseerden terecht op de website van ELZIS via de volgende link https://forms.office.com/e/hA0LuGPCT7.

advertentie
advertentie