Café Doodgewoon over voeding en beweging in palliatieve fase
Café Doodgewoon over voeding en beweging in palliatieve fase Elzis

Café Doodgewoon Soest - Bijeenkomst over Voeding & Bewegen in de palliatieve fase

29 februari 2024 om 11:01 Lokaal Deel je nieuws

SOEST - Café Doodgewoon, een initiatief van de werkgroep Palliatieve Zorg van stichting ELZIS (Eerste Lijn Zorg In Soest), kondigt een bijeenkomst aan over Voeding & Bewegen in de palliatieve fase. De bijeenkomst zal plaatsvinden op woensdag 3 april 2024, van 14.00 tot 15.30 uur, in Cultureel Centrum De Rank, gelegen aan de Soesterbergsestraat 18 in Soest.

Café Doodgewoon heeft in de afgelopen jaren al diverse bijeenkomsten georganiseerd en richt zich dit keer op het belang van voeding en bewegen voor mensen in de palliatieve fase. Onder leiding van huisarts Leo Weusten van praktijk De Linde zullen Dominique van Hattem, oncologisch fysiotherapeut, en Ingrid van de Giessen, diëtiste, spreken over dit onderwerp. De aanwezigen krijgen praktische tips en adviezen die zij zelf eenvoudig kunnen toepassen, en er is ruimte voor vragen en interactie.

De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen met een (ver)korte levensverwachting, mantelzorgers, vrijwilligers en zorgverleners zoals huisartsen, fysiotherapeuten, verpleegkundigen, diëtisten, en anderen. Iedereen die zich betrokken voelt bij dit onderwerp is van harte welkom.

Voor aanmeldingen kunnen geïnteresseerden terecht op de website van ELZIS via de volgende link https://forms.office.com/e/hA0LuGPCT7.

advertentie
advertentie