Jonas Edskes met vader Cor en neefje Liam in de Sfeermeesters winkel in Amersfoort.
Jonas Edskes met vader Cor en neefje Liam in de Sfeermeesters winkel in Amersfoort. LUCA VAN DRIE

Een wereld van sfeer in winkel Jonas Edskes

20 september 2023 om 11:00 Zakelijk

AMERSFOORT Met Sfeermeesters opende Jonas Edskes begin september een interieurwinkel in Amersfoort. Daarmee zet hij geheel in stijl een familietraditie voort. 

,,Een wereld van sfeer”, zo omschrijft Jonas zijn winkel. ,,Wij verkopen alles om je droominterieur samen te stellen: gordijnen, vloeren en raamdecoratie. Maatwerk in interieurstaal kunnen we ook realiseren, evenals de montage op maat van alle producten die we aanbieden. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Vlak na de opening kwam er een klant die een duette op maat gemaakt wilde hebben. Ze was al langs diverse bedrijven geweest, maar niemand kon haar helpen. Ons lukte dat wel.”

MAATWERK

Het maatwerk biedt uitkomst aan bewoners van huizen met afwijkende raamconstructies waar standaard raamdecoratie niet past. Veel raamdecoratie kan ook elektrisch worden ingesteld. ,,Daarom beweegt er elk half uur hier in de winkel wel iets”, zegt Jonas. ,,Dan gaat er ineens een gordijn dicht of een jaloezie open. Dat past allemaal in een smart home interieur waar je dat allemaal tot op de minuut nauwkeurig kunt instellen.”     

Wij verkopen alles om je droominterieur samen te stellen

HOTEL CHIC

De uitstraling en het assortiment in de winkel kun je het best omschrijven als hotel chic. Een woonstijl die is geïnspireerd op luxueuze hotelinterieurs, waarbij het draait om elegantie, comfort en verfijning. ,,Maar je interieursmaak hoeft daar niet per se op aan te sluiten”, geeft Jonas aan. ,,We hebben zowel klassieke als moderne stijlen. En alles is van hoge kwaliteit. Klanten hebben eindeloos veel mogelijkheden en voor elk budget kun je bij ons terecht. We hebben een breed aanbod aan producten en voeren onder andere merken als Mart Visser en Tarkett.”

BEKEND

Klanten uit de hele regio weten inmiddels al de weg naar Sfeermeesters te vinden. De naam Edskes klinkt bij sommigen dan ook nog bekend in de oren. ,,Dat is niet vreemd”, zegt Jonas. ,,Mijn oom en opa begonnen in 1967 met een marktkraam in Amstelveen en openden later diverse interieurzaken in Nederland. Éen van de winkels, Edskes Tapijt in Soest, kwam uiteindelijk in handen van mijn ouders. De naam veranderde later in Edskes Interieur en mijn ouders hadden die winkel ruim dertig jaar.”

Net als zijn ouders indertijd vindt ook Jonas persoonlijk contact met klanten en snelle service belangrijk. ,,We heten niet voor niks Sfeermeesters en gaan voor hoge kwaliteit, niet alleen met onze producten, maar ook met onze service.”

Sfeermeesters, Wouda 1, 3825MA Amersfoort, 033 7852233, www.sfeer-meesters.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie