Impressie van de bridgecursus, voor Soest en Soesterberg. Ervaren docenten begeleiden aspirant bridgers.
Impressie van de bridgecursus, voor Soest en Soesterberg. Ervaren docenten begeleiden aspirant bridgers. Peter Beijer

Bridgecursussen voor beginners in zowel Soesterberg als Soest

16 augustus 2023 om 09:00 Zakelijk

Voor degenen die de fijne kneepjes van de bridgesport nog niet meester zijn, biedt Bridge Soest in samenwerking met B.C. Soesterberg de beginnerscursus aan. Deze gaat op 11 en 12 september (’s middags) en 14 september ‘s avonds in de Rank en op 12 september (’s avonds) in de Drie Eiken van start.

SOESTERBERG) Bridge Soest organiseert ook dit jaar bridgecursussen voor starters. Nieuw dit jaar is dat dit in samenwerking gaat met de 78-jarige B.C. Soesterberg. Henk van der Pluijm, voorzitter B.C. Soesterberg, weet alles over de beginnerscursussen van Bridge Soest, die op 11, 12 en 14 september van start gaan in zowel Soest als Soesterberg. 

Ervaren docenten leiden de cursus van vijftien lessen in Soest en Soesterberg. Bij de serie lessen horen bovendien een theorie- en werkboek en oefenspellen, die allemaal worden verzorgd door Bridge Soest. Dit alles voor een bescheiden prijs van 130,00. euro.

De drie bridgeclubs uit Soest zijn in het najaar van 2021 samengevoegd en verder gegaan onder de naam ‘Bridge Soest’. De bridgeclub speelt het hele jaar door, ook tijdens de zomermaanden en kent wekelijks drie speelmomenten.

B.C. Soesterberg heeft zijn wekelijkse bridgeavonden op de dinsdag, de club biedt ook een warm welkom aan singles. Henk van der Pluijm: ,,Iedereen is welkom, ook als je geen bridgepartner hebt”, legt hij uit. ,,Wij zorgen er altijd voor dat je met de juiste partner aan tafel zit, zodat je volop kunt genieten van het spel. Onze clubcultuur kenmerkt zich door laagdrempeligheid en gezelligheid en de leden genieten in de knusse ambiance van de Drie Eiken.”

AANMELDEN

Voor meer info over de cursus in zowel Soesterberg als Soest kan contact worden opgenomen met Armand Trippaers 06-43431681. Wie wil deelnemen kan een e-mail sturen naar naar bridgesoest@gmail.com of bellen met secretaris Monique van der Horst 06-51113908.

advertentie
advertentie