Devlin en Robert streven ernaar om O resto-bar te laten uitgroeien tot dé culinaire hotspot en ontmoetingsplek van Soest.
Devlin en Robert streven ernaar om O resto-bar te laten uitgroeien tot dé culinaire hotspot en ontmoetingsplek van Soest. Eigen foto

Ontdek de culinaire verfijning bij O Resto-Bar in hartje Soest

31 mei 2023 om 10:00 Zakelijk

SOEST/BAARN Bent u op zoek naar een unieke eetervaring in het hart van Soest? Maak kennis met O resto-bar, een gloednieuw culinair pareltje gelegen naast de Lindenhof op de hoek van de Van Weedestraat en de Dillenburglaan. Onder leiding van de bevlogen eigenaren Devlin van Duinkerken en Robert Slingerland, belooft O resto-bar haar gasten een buitengewone gastronomische reis die smaakpapillen zal prikkelen en zintuigen zal verrassen.

Met een opvallend groot terras aan zowel de voorzijde als aan de kant van de Dillenburglaan, biedt O resto-bar de ideale setting om te genieten van heerlijke gerechten onder de stralende zon. Devlin en Robert, zijn sinds 1 januari van dit jaar, naast Sander van Veenendaal en Marieke Beijersbergen (bekend van de Lindenhof), de eigenaar van O resto-bar. Zij hebben met veel enthousiasme hun passie voor de horeca gecombineerd en staan te popelen om u te verwelkomen.

KLEINE GERECHTEN

Robert: ,,Bij O resto-bar draait alles om de formule van kleine gerechten die een perfecte balans tussen voorgerechten en tussengerechten bieden. Verwacht geen standaard klassieke menuopbouw, maar laat u verrassen door de spannende variaties van vlees, vis en vegetarische gerechten. Stelt u zich eens voor: paprikatartaar met piccalilly-ijs, een smaakexplosie die u niet snel ergens anders zult tegenkomen. En dat is nog maar het begin. Ook oesters prijken op het menu, vers bereid en geserveerd met de grootste zorg.”

NIEUWE SMAKEN

Devlin: ,,Het gaat bij ons om het ontdekken van nieuwe smaken. En daar hoort natuurlijk ook een bijpassende wijnkaart bij. Wij hebben een wijnselectie samengesteld die verder gaat dan de bekende streken. Denk aan wijnen uit Roemenië, Hongarije, Azerbeidzjan en Israël. Deze bijzondere wijnen vormen de perfecte aanvulling op de culinaire creaties en zullen uw smaakbeleving naar een hoger niveau tillen.”

Van Weedestraat 129, 3761 CD Soest

Telefoon: 035 205 7388

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie