Lotte Blanken en Maurice Verberkt. Samen zijn zij de eigenaar van de vestiging in Soest.
Lotte Blanken en Maurice Verberkt. Samen zijn zij de eigenaar van de vestiging in Soest. Peter Beijer

Lotte Blanken van Poke Man: ‘Prettig ondernemen in Soest’

17 mei 2023 om 10:30 Zakelijk

SOEST/BAARN Twee jaar geleden startte Lotte Blanken met de Soester vestiging van Poke Man. De Soesterbergsestraat 53 werd de basis voor het afhalen en bezorgen van de nieuwste trend in food: Poke Bowl. Een gerecht, oorspronkelijk afkomstig uit de keuken van Hawaii, verovert de wereld. De lekkerbek kan zijn eigen gerecht samenstellen uit een gevarieerde lijst van vis, kip, groente, fruit, specerijen, salade en rijst.

Poke Man is volgens Lotte goed ‘geland’ in Soest. ,,We hebben veel vaste klanten, de Soesters weten ons te vinden. Fijn om te weten dat we dus kwaliteit leveren. Het is prettig ondernemen in Soest.”

Lotte legt uit waarom Poke Bowl zo letterlijk in de smaak val. ,,Een Poke Bowl is zo smakelijk vanwege de diverse specifieke ingrediënten waarmee je zelf het gerecht kunt samenstellen. De basis is de sushirijst met verse zalm, tonijn, garnalen, kip of tofu, die je kunt aanvullen met verse groenten zoals komkommer, avocado, sojabonen, zeewier, Japanse radijs, mango, rode ui, kimchi (gefermenteerde kool), paprika, tomaatjes, wortel, gember, roomkaas of babymaïs.

Poke Man, waarvan de vestiging in Hilversum en Bussum is opgericht door Lottes compagnon Maurice Verberkt. Samen zijn zij de eigenaar van de vestiging in Soest. Lotte is ook als eigenaar actief in de vestiging in Zeist. ,,Ik werk bijna elke dag in Zeist en ook in Soest. Het is soms razend druk, maar die uitdaging vind ik juist leuk. Elke dag moet alles top geregeld zijn. Je kan, met een versproduct als Poke, geen slechte dag veroorloven. Als aan het einde van de dag alles weer goed is gegaan en onze klanten tevreden zijn dan geeft dat een voldaan gevoel.”

Poke Man is te vinden aan de Soesterbergsestraat 53. Meer info: www.pokeman.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie