Afbeelding
Slijterij - Wijnhandel van der Linden

Vernieuwde winkel voor Slijterij - Wijnhandel Van der Linden

17 mei 2023 om 15:00 Zakelijk

SOEST/BAARN Slijterij - Wijnhandel Van der Linden heeft een bijzondere geschiedenis die start in 1910 als Jan van der Linden Café De Tramhalte aan de Rijksstraatweg (de huidige Burg. Grothestraat) begint. We zijn 113 jaar verder en het is tijd voor een nieuw hoofdstuk in de historie van de zaak. Op de plek waar haar overgrootvader Jan ooit het café De Tramhalte startte is Angelique van der Linden de huidige eigenaar.

Het pand dat de oorspronkelijke ‘tramhalte’ in 2003 heeft vervangen is toe aan een upgrade en vanaf donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag) is die voor iedereen te bewonderen. Angelique: ,,Mijn ouders Ben en Elly stonden aan de wieg van de nieuwbouw in 2003. Na twintig jaar is het tijd voor wat vernieuwing en aanpassingen naar mijn eigen ideeën. Het authentieke karakter van de zaak blijft behouden, maar er komt zeker ook een vernieuwde sfeer overheen.”

EYECATCHER

Om de vernieuwingen in goede banen te leiden, schakelde Angelique de expertise van Marith van Thies Design in. De expert op het gebied van winkelinrichting begreep precies wat Angelique en haar team voor ogen hadden en daar heeft zij een geweldig mooi plan voor gemaakt. Belangrijke veranderingen zijn onder andere dat de toonbank terugkeert in het hart van de winkel en dus niet meer bij de entree. ,,Dit wordt de eyecatcher van de zaak en bovendien wordt de toonbank verlengd met een bar waar onze klanten kunnen proeven”, vertelt Angelique enthousiast.

PROEVERIJEN

Daarnaast zal de winkel aan de Burg. Grothestraat verfraaid worden met een lange tafel achter in de winkel. Daar worden, buiten openingstijden, proeverijen gegeven. Angelique: ,,Er komt ook een themahoek waar alle producten van het seizoen te vinden zijn. Hierbij kan nu gedacht worden aan voorjaarsbieren, lente- en zomerwijnen, limoncello en andere likeuren van het seizoen en uiteraard volop cadeaus voor Vaderdag. Daarnaast zijn er wijn- en spijsmeubels waar aandacht wordt besteed aan de juiste combinaties. ,,Een van de leukste onderdelen van ons vak! Leuk weetje; wij geven niet alleen advies aan particulieren, maar ook aan horecazaken in de omgeving.”

Een Eurocave wijnbewaarkast zorgt ervoor dat de luxere wijnen onder de beste omstandigheden bewaard kunnen worden voor klanten.

OPEN OP HEMELVAARTSDAG        

De vernieuwde winkel is op Hemelvaartsdag (donderdag 18 mei) extra geopend. Angelique kijkt er naar uit; ,,Bijna iedereen is die dag vrij en kan de vernieuwde winkel op deze dag komen bewonderen. Er zijn dan veel wijnen, whisky’s en likeuren open om te proeven. De Tramhalte krijgt een bijzondere plek. Kom zelf maar kijken. Wij zijn enorm trots op het mooie resultaat en hiermee kunnen wij weer jaren vooruit!”

Van der Linden | Slijterij & Wijnhandel
Burgemeester Grothestraat 6, 3761 CM Soest
www.vanderlinden-soest.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie