Jeroen Mighout is klaar voor de Marathon van Rotterdam. Hij haalt geld op voor het KWF. (Zie de QR-code).
Jeroen Mighout is klaar voor de Marathon van Rotterdam. Hij haalt geld op voor het KWF. (Zie de QR-code). Peter Beijer

Jeroen (Fysiotherapie Soestdijk) rent voor project van KWF

15 februari 2023 om 09:00 Zakelijk

Jeroen laat zich voor dit evenement sponsoren en de opbrengst daarvan doneert hij aan een project van het KWF: De Daniel den Hoedbrug en het Familiehuis Daniel den Hoed.

SOEST Jeroen Mighout (27) is fysiotherapeut bij Fysiotherapie Soestdijk en dagelijks bezig met het fit maken of fit houden van mensen. Hij gaat zelf ook letterlijk zijn beste beentje voor zetten tijdens de NN Marathon van Rotterdam op 16 april.

TRAININGSKILOMETERS

,,Laat Jeroen maar rennen”, zeggen zijn collega’s van Fysiotherapie Soestdijk. In de 47 jaar jonge fysiopraktijk, gevestigd in de voormalige Mariaschool op de hoek van de Mariastraat en de Koninginnelaan, zijn genoeg faciliteiten om mensen fit te krijgen. Voor de marathon in Rotterdam heeft Jeroen al genoeg trainingskilometers erop zitten, maar voor de fotograaf demonstreert hij op de loopband zijn fitheid.

DONEREN

Rennen voor een goed doel; Jeroen doet het graag. ,,Het Familiehuis Daniel den Hoed biedt een ‘tweede thuis’ aan familieleden van kankerpatiënten. Zodat zij dichtbij hun naasten kunnen steunen tijdens de behandelingen. Daarmee slaan we letterlijk een brug tussen fysieke en mentale zorg van kankerpatiënten in ‘t Erasmus MC. Het geld komt goed terecht en daarom vraag ik vraag aan mensen om mij te ondersteunen met een donatie. Doneren kan via deze link: acties.kwf.nl/fundraisers/jeroenmighout.

RUNNING THERAPY

De hardloopactie van Jeroen past prima in de Running Therapy, de nieuwe dienst die Fysiotherapie Soestdijk aanbiedt. Deze therapie wordt gegeven door Bas van Baaden. ,,Een heerlijke therapie wanneer je bijvoorbeeld in een winterdip zit, of niet lekker in je vel zit. Hardlopen ten behoeve van het (overbelaste) brein. Een therapievorm waarbij je met je lichaam bezig bent, maar de effecten er van zal je met name op psychisch gebied ervaren.” Meer info: www.fysiosoestdijk.nl.

advertentie
advertentie