De kapsalon van Hümeyra Bican aan de Burg. Grothestraat 18 is te bereiken via 035-7859843.
De kapsalon van Hümeyra Bican aan de Burg. Grothestraat 18 is te bereiken via 035-7859843. Privéfoto

Hümeyra Hair & Beauty Studio in Soest: veelzijdig en gespecialiseerd

Zakelijk

,,Een eigen kapsalon, dat wilde ik al een lange tijd”, zegt Hümeyra. ,,Ik heb vijftien jaar ervaring in het kappersvak, opgedaan bij salons in Soest en Amersfoort. Ik ben ook make-up-visagiste. Mijn kennis heb ik opgedaan bij de Dutch Beautyacademie. Mijn mooiste ervaring is het opmaken van de Miss Nederland tijdens de verkiezingen van 2018.”

SOEST De kapsalon van Hümeyra Bican is een week jong. Bloemstukken zijn de stille getuigen van de opening. Bij Hümeyra Hair & Beauty Salon op de Burgemeester Grothestraat 18 zijn mannen, vrouwen en kinderen welkom. Daarnaast is Hümeyra gespecialiseerd in het knippen en het behandelen van krullen.

DIPLOMA’S Hümeyra is in het bezit van diploma’s en certificaten voor kapster en visagie. Zij knipt mannen, vrouwen en kinderen en is nu eigenaar van haar eigen kapsalon. Daar is zij blij mee en trots op. ,,Het is tijd om op eigen benen te staan. Op deze mooie plek in Soest bij de rotonde op de Burg. Grothestraat kunnen wij iedereen van dienst zijn. Wij zijn vooral en bieden wij diverse haarspecialiteiten.”

We zijn bekend met vrijwel alle manieren om van krullen een waar kunstwerk te maken

KRULLEN Op zoek naar een krullenkapper? Bij Hümeyra zit je goed. ,,Wij zijn bekend met vrijwel alle manieren om van krullen een waar kunstwerk te maken. Je kunt bij ons terecht met je krullen, behalve Afro. Van een mooie slag tot prachtige volle krullen. Wij hebben een speciale behandeling ontwikkeld met onze eigen kniptechniek. We vragen eerst naar de wensen en wat men verwacht als eindresultaat. Vervolgens geven we een passend advies, maar vanzelfsprekend maak de klant de beslissing. We gaan eerst kijken naar wat voor soort krullen iemand heeft. Ieder type dient op een speciale manier te worden behandeld. 

DIVERSITEIT Hümeyra Hair & Beauty Studio biedt een diversiteit aan behandelingen, zoals stijlen, knippen, krullen, kleuren, haar botox en keratinebehandeling (bij uitstek bedoeld voor mensen met droog, dor of onhandelbaar haar). Veel is mogelijk en alles is bespreekbaar! Mannen, vrouwen en kinderen (met elke coupe) zijn welkom bij de nieuwe kapsalon aan de Burgemeester Grothestraat 18 (naast El Argentino).

advertentie
advertentie