Lela Presser en Angela Leeflang met de Soprano Titanium laserbehandelaar
Lela Presser en Angela Leeflang met de Soprano Titanium laserbehandelaar Laserkliniek Soest

Laserkliniek Soest verhuist naar Beauty-K, Plein van Zuid 26

26 oktober 2022 om 10:30 Zakelijk

Ontharen hoeft helemaal niet gepaard te gaan met pijnlijke behandelingen, terugkerende stoppels en blijvende ergernis. Lela Presser en Angela Leeflang hanteren in de Laserkliniek Soest een unieke en innovatieve dat zorgt voor een pijnloos alternatief voor ontharing.

SOEST De Laserkliniek Soest is vanaf heden te vinden aan het Plein van Zuid. De kliniek, een aantal jaar geleden gestart door Lela Presser wordt voortgezet in de salon van Beauty-K. Laserkliniek Soest verzorgt laserontharing met de Soprano Titanium 3D laser

ONTHAREN ,,In onze Laserkliniek Soest hebben wij de beschikking over de exclusieve Soprano Titanium. Hiermee zijn wij één van de vijf behandelaars in Nederland (en de enige in Midden-Nederland) die deze behandeling aanbieden. Het ontharen met dit apparaat gaat veertig tot vijftig procent sneller dan met een vergelijkbaar systeem. Binnen een half uur zijn wij klaar met twee benen waar normaal toch wel een uur voor staat.”

ELK HUIDTYPE De behandeling is voor elke huidtype geschikt vertelt Angela: ,,Ontharen met de Soprano Titanium is de meest veilige laserontharing voor ieder huidtype, zelfs voor een donkere of zongebruinde huid. Bovendien zorgt de grotere behandelkop met betere koeling voor een snellere laserbehandeling met meer comfort.”

In de salon in het winkelcentrum Soest-Zuid staat een geriefelijke stoel. De schone omgeving zorgt voor een behaaglijk gevoel. ,,Vaak zijn mensen bij een eerste behandeling nerveus omdat ze niet weten wat hen te wachten staat. Het is daarom belangrijk om mensen gerust te stellen. Maar na één behandeling kan je uit eigen ervaring ondervinden dat ontharen via een laserbehandeling pijnloos en effectief is.”

KORTING Vanwege de verhuizing geldt een aantrekkelijke korting. ,,Iedereen die dit artikel meeneemt krijgt trien procent korting op zijn of haar eerste behandeling.”

INFORMATIE Laserkliniek Soest, Plein van Zuid 26 - Bij Beauty-K, www.laserklinieksoest.nl, tel. 035-6018796, www.beautyksoest.nl,

Peter Beijer
Deel dit artikel via:
advertentie