Het team van Écoutez houdt woensdag 16 en donderdag 17 november de hoordagen in Baarn.
Het team van Écoutez houdt woensdag 16 en donderdag 17 november de hoordagen in Baarn. Ecoutez

Open Dagen bij Écoutez in Baarn

9 november 2022 om 10:00 Zakelijk

SOEST/BAARN Op woensdag 16 en donderdag 17 november houd het team van Écoutez speciale Open Dagen in de vestiging aan de Brinkstraat 22-24 in Baarn. Iedereen is welkom van 10.00 tot 16.00 uur om vrijblijvend kennis te maken met hoorproducten en hooradvies te krijgen. 

De zussen Lisette en Ilse Kolenbrander zijn de eigenaren van Écoutez uit Baarn. Het bedrijf dat mensen helpt bij gehoorproblemen en een ruime expertise heeft op het gebied van hoorproblematiek én de oplossingen hiervoor. Ilse: ,,Wij vinden dat iedereen goed moet kunnen horen, ongeacht leeftijd, beperkingen van welke aard dan ook. Maar ook het budget of de verzekeraar mag geen belemmering zijn om het toestel van je keuze aan te schaffen. Wij gaan op zoek naar jouw beste hooroplossing. Wij weten dankzij onze ervaring en het netwerk wat de beste oplossing is voor onze klant.”

Ieder mens is anders met ieder zijn of haar wensen en behoeften, ook als het gaat om het kiezen van de juiste hoortoestellen

IEDEREEN IS UNIEK ,,Daarom zijn de Open Dagen een mooi moment om uit te proberen wat bij je past”, legt Lisette uit. ,,Ieder mens is anders met ieder zijn of haar wensen en behoeften. Als het gaat om het kiezen van de juiste hoortoestellen, kunnen die wensen en behoeften net zo uniek zijn. Er is geen standaardtoestel dat iedereen past, weten wij uit ervaring. Zo hebben wij sinds kort de Oticon Own in ons assortiment. Dit toestel verdwijnt geheel in de gehoorgang, is dus onzichtbaar en discreet. Zo krijg je een beter gehoor met een onzichtbaar hoortoestel.”

GEHOORTEST Tijdens de Écoutez Open Dagen is er mogelijkheid tot het afnemen van een gehoortest. De cliënt neemt plaats in een geluidsgeïsoleerde ruimte om daar met een koptelefoon geluiden en woorden te detecteren. ,,Het gaat vaak fout met de medeklinkers”, legt Lisette uit. ,,Je hoort het verschil niet meer tussen ‘kus, bus, zus of dus’. Dat probleem is niet te onderschatten. Mensen begrijpen het besprokene niet, ontwijken gesprekken en vermijden ontmoetingen en belanden in een sociaal isolement. Terwijl dat helemaal niet nodig is.” Ilse: ,,Door een hoortoestel kun je weer meedoen aan een gesprek. Je hoort er weer bij. Wij zorgen er voor dat mensen wat te kiezen hebben. Kom daarom langs voor een gratis hoortest en -meting. Van harte welkom bij de Open Dagen van Écoutez. De koffie staat klaar.”

INFORMATIE Brinkstraat 22-24, Baarn, https://ecoutez.nl/, tel: (035) 543 19 85.

Peter Beijer
Deel dit artikel via:
advertentie