Afgelopen oktober, 25 jaar geleden opende Esther Klok haar prachtige luxe lingeriezaak aan de Soesterbergsestraat 47A te Soest.
Afgelopen oktober, 25 jaar geleden opende Esther Klok haar prachtige luxe lingeriezaak aan de Soesterbergsestraat 47A te Soest. Roma Lingerie

Esther Kok: ‘25 Jaar persoonlijke aandacht bij Roma Lingerie’

19 mei 2022 om 12:01 Zakelijk

SOEST Afgelopen oktober, 25 jaar geleden opende Esther Klok haar prachtige luxe lingeriezaak aan de Soesterbergsestraat 47A te Soest. Alle reden om trots op te zijn en dit feest is ook groots gevierd! Esther is de motor achter en inspirator van Roma Lingerie. Zij is altijd positief, heeft een enorm doorzettingsvermogen en beschikt over sterke innerlijke kracht die de basis vormt om, zoals ze dat zelf zo mooi zegt; ,,te kunnen knokken om haar doelen te bereiken.” Zij ziet overal een uitdaging in, stelt zich flexibel op en ze denkt creatief.

,,Ik doe elke dag wat ik leuk vind en waar ik energie van krijg. Maar alleen kan ik het niet! Naast mij staat een prachtig vakbekwaam en enthousiast team. Elk teamlid heeft haar eigen kwaliteiten en beschikt over een groot empathisch vermogen. Alles draait om vertrouwen en eerlijk advies wanneer vrouwen lingerie of badkleding aanschaffen. In onze winkel hebben wij een uitgebreide collectie waarmee wij klanten vanuit heel Nederland mogen helpen. Daarnaast komen dames na sluitingstijd private shopping doen, gezellig met een hapje en een drankje. Zodra je bij Roma over de drempel komt, stap je in onze beleving.”

Nu de zomer ons eindelijk verwarmt en de vakantie lonkt, is het tijd om Roma Lingerie te bezoeken. ,,Wij hebben exclusieve merken, zoals Marlies Dekkers, Marie Jo, Aubade, Lise Charmel en Prima Donna die speciaal voor onze klanten worden ingekocht op beurzen in Parijs en Antwerpen. De uitgebreide badcollectie met bijpassende jurkjes en slippertjes is ook een bezoek aan onze winkel waard. Wij zijn gespecialiseerd in cupmaten A t/m I, maat 36 t/m 48. Laat je door ons stylen en maak gebruik van de kortingsbon die in de special Vakvrouwen te vinden is.”

https://www.romalingerie.nl/

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie