De afgelopen weken werd door diverse vrijwilligers hard gewerkt aan het inrichten van de nieuwe locatie.
De afgelopen weken werd door diverse vrijwilligers hard gewerkt aan het inrichten van de nieuwe locatie. Woord en Daadwinkel Soest

Nieuwe Woord en Daadwinkel opent deuren

20 januari 2022 om 19:44 Zakelijk Deel je nieuws

Op woensdag 26 januari opent de Woord en Daadwinkel de deuren van de nieuwe locatie op Oostergracht 17b. Na een goede start in een pop-upstore aan de Van Weedestraat gaat de kringloopwinkel voor het goede doel verder op een grote nieuwe locatie. Ook daar werken de 70 vrijwilligers samen aan nieuwe kansen door hergebruik van spullen en steunen daarmee een project voor Werk en Opleiding in Burkina Faso. 

In de nieuwe locatie is het assortiment van de winkel uitgebreid met meubels en andere grotere artikelen. Ook wil Woord en Daadwinkel Soest een ontmoetingsplaats zijn en is er een gezellige koffie- en leeshoek.

Hoewel de officiële openingshandeling gepland staat op 2 februari, gaan de deuren van de Oostergracht een week eerder al open voor klanten. Een woordvoerder: “Door de lockdown kwam er vlak voor Kerst een abrupt einde aan onze winkelperiode aan de Van Weedestraat en zijn we al een heel aantal weken dicht. We krijgen online heel veel vragen van klanten wanneer ze weer bij ons kunnen winkelen en hebben de afgelopen dagen zelfs al meerdere keren mensen voor de deur gehad terwijl we nog aan het inrichten waren. We willen onze enthousiaste klanten niet langer laten wachten. Daarnaast hebben onze vrijwilligers heel hard gewerkt met elkaar en hebben zij er ook enorm veel zin in om van start te gaan.”  

De kringloopwinkel van Woord en Daad gaat open op woensdag en zaterdag van 13.00-16.00 uur en op donderdag en vrijdag van 10.00-16.00 uur. Bruikbare spullen kunnen doorlopend ingebracht worden tijdens openingstijden. Meer informatie over de Woord en Daadwinkel en over het project in Burkina Faso is te vinden op www.woordendaadwinkels.nl/soest.

advertentie
advertentie