Het werkproject van de Woord en Daadwinkel ondersteunt jongeren in Burkina Faso door hen een goede vakopleiding te geven.
Het werkproject van de Woord en Daadwinkel ondersteunt jongeren in Burkina Faso door hen een goede vakopleiding te geven. Woord en Daad

Lockdownactie voor Burkina Faso bij Woord en Daadwinkel

23 december 2021 om 14:43 Zakelijk Deel je nieuws

Ook de kringloopwinkel van Woord en Daad is helaas gesloten vanwege de lockdown. Dat betekent voor de Woord en Daadwinkel niet alleen dat er even niet gezellig gewinkeld kan worden, maar ook dat er geen inkomsten binnen komen voor het werkproject in Burkina Faso. Om het project toch te kunnen steunen, is de winkel gestart met een online collectebus. Op de actiepagina https://www.woordendaad.nl/acties/collectebus-woord-en-daad-winkel-soest/ kunnen klanten het geld doneren dat nu niet in de winkel uitgegeven kan worden. Het team van de Woord en Daadwinkel hoopt zo ook van de lockdown een nieuwe kans te maken voor de jongeren in Burkina Faso. 

Een medewerker:”We merken in onze winkel dat veel mensen juist ons goede doel als meerwaarde ervaren. We hopen daarom samen met onze klanten nu ook door te kunnen gaan met ons project en vragen iedereen in Soest en omgeving ons hierbij te helpen!”

Elke bijdrage wordt zeer gewaardeerd. Woord en Daad heeft als non-profit organisatie ook de ANBI-status, dus giften zijn aftrekbaar van de belasting.

De inbreng van goederen gaat door op de nieuwe locatie Oostergracht 17b, naast de Carwash. Op dinsdag en vrijdag van 10.00-12.00 uur kunnen bruikbare spullen daar ingebracht worden ten bate van het goede doel. Op vrijdag 31 december is de inbreng gesloten.

Meer informatie is te vinden op de website www.woordendaadwinkel.nl/soest.

advertentie
advertentie