Het team van Nefkens Soest, v.l.n.r.: Martijn van den Bedum, Eric van Someren, Edwin Hoevenaar en Wilco Schouten.
Het team van Nefkens Soest, v.l.n.r.: Martijn van den Bedum, Eric van Someren, Edwin Hoevenaar en Wilco Schouten. Peter Beijer

Nefkens Soest is klaar voor de toekomst

20 oktober 2021 om 12:00 Zakelijk

SOEST Automobielbedrijf Henri Nefkens. Een naam die vertrouwd klinkt is sinds 1978 een bekende naam in Soest. Van oudsher een Opel-dealer en het dealerschap stroomt nog altijd door het bloed van het vierkoppig Nefkens-team.

Wilco Schouten is al jaren lang het gezicht van Nefkens en meestal de eerste persoon die de klant tegenkomt. Een gastheer van het bedrijf. Wilco: ,,In de showroom zijn de jong gebruikte auto’s te zien en geven wij advies. Hiernaast is de werkplaats. Wij zijn Opel Erkend Opel-reparateur en voeren het werkplaatsconcept van James Autoservice. Dit is de merk-onafhankelijke auto- en serviceformule voor personenauto’s en bestelwagens van alle merken, typen en bouwjaren. Zowel particulieren als leaserijders kunnen terecht bij JAMES voor bijvoorbeeld een APK, grote beurt, banden en velgen. Daarnaast is er de JAMES Rijgarantie, een jaar pechhulp voor maar 34,95 euro.” 

HOUDIJK De geschiedenis van Nefkens Soest voert terug naar de jaren twintig van de vorige eeuw toen de gebroeders Houdijk een fietsenzaak startten dat in 1954 overging naar een autobedrijf. In 1978 werd het bedrijf verkocht aan Henri Nefkens en werd de onderneming het servicepunt voor Soest. In 2009 volgde de verhuizing van de Birkstraat naar de Dorresteinweg.

Hier klopt een dealerhart dat de tand des tijds heeft doorstaan. Iedereen met een Opel of ander merk kan hier zijn hart ophalen

TOPMENSEN De roemrijke geschiedenis betekent niet achteroverleunen op routine, vertelt directeur Enrico Kroon. ,,Ons sterke punt is dat wij niet stil hebben gestaan. Hier klopt een dealerhart dat de tand des tijds heeft doorstaan. Iedereen met een Opel of een ander merk kan hier zijn hart ophalen. Wij hebben goede occasions en we hebben topmensen in huis voor service en reparatie. De transitie naar de elektrische auto is in volle gang. Momenteel zijn wij voor een klant, actief in de logistiek, volop aan de slag om diens dieselwagenpark om te ruilen naar elektrische auto’s. De expertise hebben wij ook in huis.”

VERTROUWEN Service en vakmanschap zijn vanzelfsprekend voor Nefkens Soest. ,,Wij moeten het hebben van vertrouwen, service en kwaliteit. Onze medewerkers worden goed opgeleid en zowel via onze importeur als door externe bedrijven getraind en opgeleid zodat ze altijd de meest actuele vakkennis hebben. Wij leveren divers advies over onderhoud, reparatie en alle andere vraagstukken omtrent mobiliteit.”

INFORMATIE Automobielbedrijf Nefkens, Dorresteinweg 64E. tel. (035) 6012364, http://www.nefkenssoest.nl

advertentie
advertentie