Armanda van der Veen is al 4 jaar het gezicht van Sport4Balance.
Armanda van der Veen is al 4 jaar het gezicht van Sport4Balance. vanzonfoto

Armanda van der Veen: ‘Fitter en energieker met Sport4Balance’

10 juni 2021 om 07:00 Zakelijk

SOEST We hebben maanden noodgedwongen thuisgezeten. Dat heeft allerlei consequenties. Niet fit, uit balans en je beweegt te weinig. Uiteraard snap je dat je moet bewegen, maar de motivatie stokt als je dit alleen zou moeten doen. Sport4Balance van Armanda van der Veen zorgt voor de stok achter de deur. 

Met een personal trainer ben je namelijk goed geholpen. Armanda van der Veen, al 4 jaar het gezicht van Sport4Balance, helpt je om op een leuke manier in beweging te komen. Meer energie en plezier dat beloond wordt met een fit gevoel en een betere conditie. Armanda weet uit eigen ervaring hoe belangrijk bewegen is. ,,Ik heb jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt. Op kantoor en nu met thuiswerken verval je al snel in gewoontes die minder gezond zijn en veel mensen hebben lichamelijke klachten, omdat ze te lang en in een verkeerde houding zitten.”

,,Om sportief resultaat te boeken kan je nu kiezen voor Personal Training, Bootcampen en Boksfitness in de buitenlucht. Het buiten sporten wordt steeds meer ontdekt door jong en oud. Het maakt niet uit of je gewicht wilt verliezen, aan je conditie wilt werken of een stok achter de deur nodig hebt. Sport-4Balance helpt in een laagdrempelige, comfortabele en veilige omgeving. Kom nu in actie en binnen een maand merk je de eerste resultaten: meer zelfvertrouwen, verbeterde conditie en techniek. Maar vooral: je hebt plezier en je voelt je fitter. Niet aarzelen en boek die gratis proefles voor Bootcamp en Boksfitness!”

Meer info en aanvraag van een gratis proefles? www.sport4balance.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie