Carlijn de Groot (l) en Miriam de Best (r).
Carlijn de Groot (l) en Miriam de Best (r). Peter Beijer

Miriam en Carlijn helpen met afvallen en slank blijven

9 juni 2021 om 19:05 Zakelijk

SOEST/BAARN Op een gezonde wijze afvallen en op gewicht blijven is vaak een uitdaging. Volgens de voedingscoaches Carlijn de Groot en Miriam de Best is dit met een goed plan wel haalbaar. 

Juist in deze dagen zal het voor veel mensen herkenbaar zijn; door het gedwongen thuiswerken wordt er minder bewogen, schiet het gezonde eten er vaak bij in en vliegen de kilo’s eraan. De Soesterse Carlijn de Groot (Slank met Carlijn) en haar collega Miriam de Best (Best Change uit Baarn) herkennen het. ,,Gezond eten is bijna geen bewuste keuze meer. In de supermarkt moet je etiketten lezen om te zorgen dat je niet te veel suikers en verzadigde vetten in huis haalt.”

JOJO-PATROON Carlijn spreekt uit eigen ervaring. De motivatie om haar klanten met coaching naar een gezonde levensstijl te helpen, komt door haar eigen verleden. ,,Ik was zelf te zwaar en verviel in het bekende jojo-patroon. Een paar kilo verliezen, dat lukte nog wel, maar op gewicht blijven was lastig. Wat je bij veel diëten vaak niet leert is om het gewichtsverlies te behouden. Minder eten is namelijk niet de meest effectieve manier om gewicht te verliezen. Het gaat erom wat je eet.” 

EIWITTEN Miriam: ,,Zodra het doel bereikt is, heb je de neiging om weer in het oude patroon te vervallen. Ook ik ben ervaringsdeskundig. Totdat ik in aanraking kwam met de coaching en de producten van PowerSlim. Het ‘geheim’ van deze producten is dat het eiwitgehalte hoog is en het percentage koolhydraten/suikers laag. Dit is de enige manier om het bereikte streefgewicht ook op langere termijn vast te houden. Op deze manier verlies je overtollig vet en je behoud je spieren. Bovendien zorgen eiwitten voor een langdurige verzadiging, waardoor je geen honger hebt.”

STREEFGEWICHT Carlijn: ,,Door coaching en de begeleiding leer je gezond afvallen en behoud jij je streefgewicht. Je leert veel over voeding, daardoor weet je wat je lichaam nodig heeft en hoe je met gewoon eten op gewicht blijft. Na verloop van tijd heb je de producten van PowerSlim niet meer nodig. Dan zit het nieuwe voedingspatroon in ‘je systeem’. Het gebruik van de PowerSlim-producten is iets tijdelijks, want stabiel blijven zonder deze producten is het doel.”

BEWEGEN Succesvol afvallen en op streefgewicht blijven is volgens Miriam te bereiken door een andere leefstijl. ,,Dus niet alleen wat je eet aanpassen maar ook bewegen. Dat is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geestelijke gezondheid. Hiermee voel jij je al snel weer lekker in je vel.” 

Carlijn en Miriam zijn door hun ervaringen scholing vakkundig in het coachen van mensen die de stap willen zetten naar een gezondere levensstijl. ,,Wij willen mensen in (de omgeving van) Baarn en Soest graag kennis laten maken met deze afslankmethode. Wat ons eerder niet lukte, is ons met PowerSlim wel gelukt. Dat succes gunnen wij iedereen.”

Best Change
Schoolstraat 53 Baarn
www.bestchange.nu | 035-2055043

Slank met Carlijn
Birkstraat 95-15 Soest
www.slankmetcarlijn.nl | 06-45080945

advertentie
advertentie