Bij de Soester Zakenkring kunnen informatie en preventietips worden gehaald over cybercrime. Op 1 april en dat is geen grap.
Bij de Soester Zakenkring kunnen informatie en preventietips worden gehaald over cybercrime. Op 1 april en dat is geen grap. Pete Linforth/Pixabay

Openbare meeting over cybercrime bij Soester Zakenkring

16 maart 2021 om 15:00 Zakelijk

SOEST Ook niet-leden van de Soester Zakenkring (SZK) mogen op donderdag 1 april, en dat is geen grap, aanschuiven bij een online meeting over cybercrime.

Drs. Robert van Asch RMM, eigenaar van Consignium en mede-lid van de SZK, gaat dan in op de actualiteit van risk, compliance en governance en wat ondernemers daarmee kunnen in hun eigen bedrijf. De meeting is van 19.00 tot 20.30 uur.

In de presentatie komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod: Wat is IT Security/cybercrime, de actualiteiten hieromtrent en de soorten IT-risico’s (phishing, ddos, randsom, etc.).

Van Asch bespreekt ook waarom cybercrime zo eng is, wat ons op dit gebied nog te wachten staat, maar komt ook met snelle tips en trucs en oplossingsrichtingen.

INTERACTIEF De Soester Zakenkring laat weten dat de online meeting interactief zal zijn, en dat dat de deelnemers vragen kunnen stellen aan Van Asch.

Het programma begint om 19.00 uur met een inleiding door SZK-voorzitter Judith de Pagter. Tien minuten later begint Van Asch zijn presentatie, waarna hij eventuele vragen beantwoordt. Rond de klok van half negen is de afronding van de digitale bijeenkomst.

Aanmelden voor de meeting kan tot en met 29 maart a.s. aanmelden via de website van de Soester Zakenkring:

https://www.zakelijksoest.nl/agenda/4484/cybercrime-online-op-1-april-2021

Leden kunnen ook introducés aanmelden, en de meeting staat ook open voor niet-leden. Na aanmelding ontvangen de deelnemers een bevestiging en tijdig voor de meeting kunnen ze ook een inlogcode en instructies tegemoet zien.

advertentie
advertentie