De top-5 van het CDA met rechts lijsttrekker Peter Lucas.
De top-5 van het CDA met rechts lijsttrekker Peter Lucas. Josephine Strengholt

Peter Lucas voert lijst van CDA Soest-Soesterberg aan

Politiek

SOEST Peter Lucas is de kartrekker bij het CDA Soest-Soesterberg voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart. De huidige fractievoorzitter voert een team aan met nogal wat nieuwe gezichten.

Zoals Mariska de Koning-van Ginkel die onlangs is verhuisd van Baarn naar Soest en in het dagelijks leven voor het Leger des Heils in Bussum werkt. Raymond Kramer, die er nu acht jaar op heeft zitten als CDA-raadslid, verhuist juist naar Baarn en staat daarom niet meer op de CDA-lijst in onze gemeente.

Op de derde plaats van de kandidatenlijst is Alex Strengholt te vinden. Hij was al acht jaar fractie-assistent bij de christen-democraten. De ‘nieuwkomers’ Ed de Bruin en Michelle van Ginkel completeren de top vijf.

Peter Lucas: ,,Het CDA heeft met de lijst een enthousiaste groep actieve inwoners. De mix van ervaring en vernieuwing, de variatie in achtergrond en werk en man-vrouw verhouding biedt een mooi perspectief voor de komende jaren. Onze belangrijkste programmapunten richten zich op: wonen (meer voordeuren), het vertrouwen versterken (in de gemeente) en een solidaire samenleving.”

advertentie