Afbeelding
Foto: Shutterstock

4 originele cadeaus om te geven aan volwassenen

20 mei 2022 om 07:21 Partnercontent

Is jouw beste vriend, vriendin, broer, zus, vader of moeder bijna jarig? Of wil je iemand spontaan een cadeau geven? Dan wordt waarschijnlijk van je verwacht dat je met een origineel cadeau aankomt. De meesten zijn namelijk wel klaar met de peper en zoutstellen en de zeeppakketten. Daarom hebben we voor jou vier originele cadeaus om aan een volwassene te geven op een rij gezet.

Houten bouwpakket

Of de ontvanger nou houdt van Formule 1 auto’s of geen genoeg krijgt van Parijs, op de website van BuilDIY vind je het perfecte cadeau. Ze verkopen namelijk bouwpakketten die je helemaal zelf in elkaar zet. Denk aan een kleine Eiffeltoren of een stoere jeep. Knutselen is niet alleen voor kinderen! Kies een bouwpakket voor volwassenen uit en laat de ontvanger heerlijk ontspannen tijdens het in elkaar zetten. Vergeet er niet een voor jezelf aan te schaffen!

Doe samen een escape tour

Past een activiteit beter bij de jarige? Dan is een escape tour een echte aanrader! Je gaat dan samen met jullie vrienden of familie een stad verkennen. Dit doen jullie door verschillende opdrachten te doen en vervolgens de geheime uitgang van de stad te vinden. Je kunt kiezen uit verschillende steden zoals Utrecht, Zwolle, Den Bosch en Amsterdam. Zelfs op het eiland Texel kunnen jullie samen ontsnappen!

Suikerspinmachine of popcornmachine

Is de jarige een echte zoetekauw? Geef hem of haar dan een eigen suikerspinmachine! Met een kleine suikerspinmachine kun je gemakkelijk suikerspinnen maken. Is de ontvanger meer een fan van popcorn? Dan kun je ook gaan voor een handige popcornmachine. Je kunt zowel de suikerspinmachine als de popcornmachine online bestellen of in verschillende winkels kopen.

Gepersonaliseerde tegeltjeswijsheid

Staat de jarige bekend om zijn of haar grappige opmerkingen? Probeer dan goed op te letten en de opmerkingen te noteren. Je kunt namelijk gepersonaliseerde tegeltjes laten maken. Ze zien eruit als echte oud-Hollandse tegeltjes met Delfts blauwe afwerking. Hoe leuk is het om dit tegeltje daarna terug te vinden in de keuken of woonkamer van de jarige? 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie