Afbeelding
Photo by Ahmed Atef on Unsplash

De meest populaire racing games tot nu toe

18 januari 2022 om 09:16 Partnercontent

Ben jij gek op racing games? Droom jij van gierende banden, brommende motoren en daverend applaus? Kun jij zelfs in je dromen de startstreep zien? Of ben jij gewoon iemand die van racen houdt? Aarzel dan niet en bekijk snel de beste en meest populaire racing games van de laatste tijd. Deze games zijn ideaal als sinterklaas- of kerstcadeau, maar eigenlijk nog beter als een cadeau aan jezelf. Ben jij niet zo van de auto’s? Dan is dat absoluut geen probleem! Er zijn ook vele andere geweldige opties, denk bijvoorbeeld eens aan een snowboard race, dragraces met motoren of zelfs een fantasierijke game waarin je op een eenhoorn door een sprookjesbos reist.

Van witte sneeuw tot diep zwart asfalt

De laatste jaren zijn game developers steeds creatiever geworden met de concepten voor racing games. Het ene spel heeft een horror thema en in het volgende spel race je door een sprookjesbos. Natuurlijk hangt de perfecte game voor jou af van jouw voorkeuren, dat verschilt immers per persoon. Echter zijn er wel een aantal games die met kop en schouders boven alle ander spellen uitsteken. De nieuwe online racing game Riders Republic bijvoorbeeld. Deze game is op bijna alle consoles te spelen. Dit zorgt er dus voor dat jij en je vrienden sowieso samen kunnen gamen. Het maakt namelijk niet uit dat de ene speler een PS4 heeft, en de ander zijn eigen gebouwde PC gebruikt. Je kan de slopen en racing tracks op je eigen tempo ontdekken, hoe gaaf is dat?

Kleurrijk racen

Heb jij in de tussentijd al enorme zin gekregen om te gaan racen? Bezoek dan eens de Ubisoft store. Hier staan een aantal games op waar je per direct verslaafd aan zult raken. Er zijn zelfs een aantal hoogwaardige games die je compleet gratis kunt spelen! Verder bestaat het aanbod uit de populaire series Steep en Tracks! Ook Trackmania is een zeer goede keuze, hierin kan je zelfs je eigen baan bouwen. De games worden nog leuker gemaakt door een ruim aanbod aan DLC’s, deze zorgen ervoor dat jij nog langer van je game kunt genieten. Bekijk dus snel de lijst en kies een gaaf spel uit voordat ze allemaal uitverkocht zijn! Vergeet overigens niet dat je gezin je ook graag ziet.

Kies de beste game voor jou

Je hebt vast al een beeld kunnen scheppen van welke game jou het leukst lijkt. Ga jij voor de traditionele auto, de wendbare motor of kies je iets compleet nieuws uit en race jij dit jaar met een snowboarder? Wat je ook kiest, je zult er gegarandeerd veel lol aan beleven. Twijfel je nog? Lees dan gewoon een aantal reviews op de Ubisoft store. Je zult zien dat deze stuk voor stuk zeer positief zullen zijn over de games. En als je daar toch bent, koop dan ook een leuk spel die je samen met je partner kunt spelen. Je zult je dan geen moment vervelen als je één van deze games speelt, neem dus gauw een kijkje!

advertentie
advertentie