Afbeelding
Foto door George Becker via Pexels

Studenten geven bijles rekenen aan middelbare schoolleerlingen

21 maart 2024 om 12:26 Partnercontent

Wanneer jouw kind moeite ervaart met rekenen, dan kan hij of zij geholpen zijn met een bijles rekenen. Vaak wordt bijles gegeven door studenten of leerlingen van vervolgopleidingen, die reeds de middelbare school zijn doorlopen. Zij beschikken over de kennis en vaardigheden waar scholieren van de middelbare school doorgaans nog mee worstelen. Ze liggen vaak nog wel op één lijn met leerlingen die slechts enkele jaren jonger zijn, waardoor op een prettige manier vaardigheden zoals rekenen kan worden aangeleerd. Om jouw kind een steuntje in de rug te geven, kun je bijles rekenen aanvragen en een geschikte match vinden. Bij een online lesinstituut kun je een bijlesgever zoeken, die kan helpen bij het aanleren van rekenvaardigheden. Er is persoonlijke aandacht, waardoor duidelijk wordt waardoor rekenen een uitdaging vormt.

Als student bijles geven

Bijles geven als student zorgt ervoor dat je op een leuke en leerzame manier extra bijverdiensten hebt. Je draagt werkelijk bij aan een zinvolle verbetering van kwaliteiten, waarbij leerlingen betere cijfers behalen op school. Iedere leerling kan bijles rekenen aanvragen, maar uiteraard wordt gekeken of er een goede match is. Als student kun je zelf aangeven in welke vakken je bijles wilt geven en op welke dagen je beschikbaar bent. Zo kun je bijles rekenen eenvoudig combineren met een eigen studie op de hogeschool of universiteit. Je wordt onderdeel van een groot opgebouwd bestand aan bijlesgevers, waarbij je binnen 2 werkdagen aan een passende student wordt gekoppeld. Je kunt dus altijd rekenen op een leerling voor bijles, waardoor je snel en gemakkelijk een leuke bijverdienste opbouwt. Zeker als je zelf een onderwijskundige studie volgt, zoals de pabo, is het geven van bijles rekenen een uitstekende kans om je eigen vaardigheden aan te scherpen.

Bijles aanvragen voor kind

Als ouder kun je heel eenvoudig bijles rekenen aanvragen, wanneer jouw kind hiermee moeite heeft. Je hoeft hiervoor enkel een online account aan te maken, waarbij je aangeeft voor welke vakken je bijles wilt aanvragen. Binnen 2 werkdagen wordt een geschikte match voorgedragen, waarvan je kunt bekijken of er sprake is van een daadwerkelijke klik.  Een goede individuele begeleiding kan zo van start gaan, waardoor jouw kind het rekenen snel onder de knie krijgt. Er wordt uiteraard enkel een student uitgekozen die zelf ook een goed resultaat op gebied van rekenen heeft behaald. Wanneer er alsnog geen goede match blijft te zijn, dan kan eenvoudigweg een andere student worden gevonden. Je kunt maandelijks zelf aangeven hoeveel uur bijles rekenen kan worden gevolgd. Zodra de prestaties zijn verhoogd, kan eveneens eenvoudig worden gestopt met de bijlessen rekenen.

Voordelen van bijles rekenen

De voordelen voor de leerlingen zijn vanzelfsprekend. Jouw kind zal uiteindelijk hogere cijfers behalen voor dit schoolvak, doordat er individuele aandacht is voor problemen met deze leerstof. Leerlingen geven scholieren bijles in uiteenlopende vakken, waardoor er altijd bijles kan worden aangevraagd. Leerlingen of studenten krijgen zo een leerzame en waardevolle bijbaan, wat bovendien goed zal staan op de cv. Je kunt zelf je tijden bepalen, waardoor bijles rekenen uitstekend te combineren valt met een eigen studie of opleiding. Bovendien verdient het goed, waardoor je beter rondkomt als student.

advertentie
advertentie