Afbeelding
Eempers

Bestuurder na crash door brandweer uit auto gehaald

2 december 2023 om 13:52 Overig

SOEST en verkeersongeluk op de Middelwijkstraat vergde zaterdag de inzet van politie, brandweer en ambulance. De bestuurder van een van de betrokken auto’s klaagde over rugpijn, maar hoefde na controle in de ambulance niet mee naar het ziekenhuis.

door Jan van Steendelaar

Het ongeluk werd veroorzaakt door een automobiliste die vanuit de parkeerstrook de weg opreed. Een andere automobilist schrok hier zo van dat hij uitweek. Daarbij schampte hij een lichtmast. De auto kwam via fiets- en voetpad tegen de afscheiding van een tuin tot stilstand.

Omdat de bestuurder rugpijn had, verwijderde de brandweer het voorportier om ambulanciers de gelegenheid te geven het slachtoffer zonder kans op het veroorzaken van meer letsel uit de auto te halen. De bestuurster die het ongeluk veroorzaakte kwam met de schrik vrij.

ARMATUUR

Door de botsing met de lichtmast was de armatuur boven de weg los komen te hangen. Daarom werd de hoogwerker ingezet om de armatuur te verwijderen. Het verkeer werd gedurende de inzet van de hupdiensten over één rijbaan geleid.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie