Floris Wijers, met presentatrice Hélène Hendriks, kort nadat hij in Zandvoort de Nederlandse finale heeft gewonnen.
Floris Wijers, met presentatrice Hélène Hendriks, kort nadat hij in Zandvoort de Nederlandse finale heeft gewonnen. SetVexy

Soester Floris Wijers racet woensdag tegen wereldkampioen Verstappen

30 november 2023 om 12:30 Overig

SOEST Een grote uitdaging voor de drievoudig Formule 1 wereldkampioen Max Verstappen. Hij racet woensdag 6 december tegen onder anderen Soester Floris Wijers, winnaar van de Player 0.0 SIM-race. In de Heineken Experience verschijnen nog drie internationale winnaars van deze game aan de start.

Behalve Wijers nemen een Braziliaan, een Canadees en een Mexicaan het woensdag 6 december op tegen Verstappen. De finale begint om 18.00 uur. Daarna zal bekend worden wie de beste Heineken Player 0.0 is, de game die is ontwikkeld door Heineken in samenwerking met de Nederlandse Formule 1 coureur..

ZANDVOORT

Het laatste weekend van augustus 2023 stond Zandvoort in het teken van de Formule 1 Heineken® Dutch Grand Prix. In aanloop naar dit grote racespektakel introduceerde Heineken® het spannende SIM-race initiatief: Player 0.0. Via deze competitie, ontwikkeld samen met Heineken® 0.0 ambassadeur Max Verstappen, konden Formule 1 fans zich online kwalificeren voor een SIM-race finale in Zandvoort.

De snelste racers streden deze zomer om de ultieme hoofdprijs: een plek in de internationale SIM-race finale tegen Max Verstappen. Deze plek werd tijdens de F1 Heineken Dutch Grand Prix met verve gewonnen door SIM-vedette Floris Wijers.

Johan van Beek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie