Afbeelding
Politie.nl
UPDATE

‘Vermist meisje vermoedelijk in gezelschap vader’

2 november 2022 om 10:36 Overig

SOEST De politie vermoedt dat het vermiste meisje (11) uit Soest in het gezelschap van haar vader is. Dat heeft de politie vanmorgen bekend gemaakt. Sinds gisteravond wordt er alles aan gedaan om haar te vinden.

Vanwege de vermissing werd via Burgernet dinsdag aan het begin van de avond een bericht uitgedaan, waarin werd aangegeven dat de politie naar de 11-jarige op zoek is. De politie zet alles in het werk om haar op te sporen. Op Twitter doet de moeder een oproep aan iedereen om het te laten weten als ze iets weten over waar haar dochter zich bevindt. Ze heeft er ook twee foto’s van haar dochter bijgeplaatst.

De moeder laat via social media weten dat ze denkt dat er sprake is van een goed voorbereide actie van de vader. Hij zou hun dochter willen meenemen naar Turkije.

In het bericht op Burgernet, dat dinsdag rond 18.28 uur werd verspreid, meldde de politie dat het meisje hockeykleding van MHC Soest droeg. Ook zou ze een hockeystick bij zich hebben gehad. Het meisje heeft lang, donkerblond haar en draagt een grote bril. Om 22.53 uur meldde de politie de Burgernetactie af te sluiten, hoewel het meisje nog niet terecht was. De fiets van het meisje was toen al wel gevonden.

Mensen die haar zien of weten waar ze is kunnen de politie bellen op 1-1-2.

advertentie
advertentie