Geen woningbouwinfarct met Lego in Soesterberg

8 augustus 2022 om 15:24 Overig Eempers
Vanaf 31 augustus wordt er op de bouwmiddagen aan de stad gebouwd door de kinderen.
Vanaf 31 augustus wordt er op de bouwmiddagen aan de stad gebouwd door de kinderen.

SOESTERBERG ,,We hebben een nieuwe locatie: een prachtig zaaltje in de Vredekerk.” Erik Smit en Iain McGing steken niet onder stoelen of banken verheugd te zijn dat ze na een lange pauze door corona en het wegvallen van locatie De Linde kunnen doorgaan met het organiseren van Lego-bouwmiddagen. Op woensdag 31 augustus vanaf 14:30 uur kunnen kinderen tot en met twaalf jaar met de blokjes aan de gang

Door Jan van Steendelaar

,,We hebben een beetje aan de opzet gesleuteld,” zeggen Erik en Iain ,,Omdat we onze bouwwerken in de Vredekerk in de kast kunnen laten staan, gaan we op vier middagen gezamenlijk een stad opbouwen.” De woningbouw mag dan grotendeels stilliggen door allerlei (milieu)regels, dat geldt niet voor bouwen met Lego: ,,We beginn..

Mis niks, lees alles van Soest


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Soest en omliggende plaatsen met Soester Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Soester Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Soest.