Het eerste Festival Levenskunst 2.0 in Idea

1 aug, 11:29 Overig Ciska Kruijsdijk
Thom Kuus (voor in de boot) is een voorbeeld van een 'levenskunstenaar'. Hij vertelt zijn verhaal op de website van Mijn Leven 2.0.
Thom Kuus (voor in de boot) is een voorbeeld van een 'levenskunstenaar'. Hij vertelt zijn verhaal op de website van Mijn Leven 2.0.

SOEST Zaterdagmiddag 27 augustus vindt bij Theater Idea de eerste fysieke editie plaats van een festival voor iedereen die leeft met een ziekte of beperking. Elkaar inspireren en samen delen van inzichten staan centraal. Het feestelijke festival is een initiatief van Mijn Leven 2.0, platform voor leven met een ziekte of beperking in de provincie Utrecht.

Door Peter Beijer

Alleen al in de provincie Utrecht leven bijna 150.000 mensen met een ziekte of beperking. Hoe leef je prettig wanneer je beperkt wordt met een kwetsbaar lijf? Hoe kan je het leven blijven vieren als je lichaam niet meewerkt en welke inzichten helpen? De antwoorden op die vragen worden misschien niet direct gegeven, maar hulp in ..

Mis niks, lees alles van Soest


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Soest en omliggende plaatsen met Soester Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Soester Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Soest.