Afbeelding

Hennie van der Vaart trainer/coach Auto Smeeing/BDC

29 juni 2022 om 10:48 Overig Deel je nieuws

Hennie van der Vaart trainer/coach Auto Smeeing/BDC

 

Soest – Hennie van der Vaart wordt de trainer/coach van handbal tweede divisionist Auto Smeeing/BDC. Na het stuk lopen van de samenwerking (Yourlease/Eemland) tussen BDC en het Leusdense LHV gaan beiden hun eigen weg. De Soesters doen dat op tweede divisie niveau en LHV gaat zich opmaken voor een seizoen in de Hoofdklasse.

De 51-jarige van der Vaart was als speler o.a. actief voor de Utrechtse (inmiddels vergane) topclubs Attila en UDSV en trainde de afgelopen twee decennia vele teams bij HV Houten in zijn woonplaats. De laatste vier jaar had hij de dames selectie onder zijn hoede, dat uitkwam in de Hoofdklasse.

De selectie van de Soesters krijgt inmiddels gestalte om komend seizoen een woordje mee te spreken in de tweede divisie, de spelers die voor de samenwerking voor BDC uitkwamen keren terug op het oude nest. De tussentijds bij Eemland gestopte Johnny van Gulik heeft er gekozen om bij BDC weer de draad op te pakken en ook topscorer Tim Zwart zal volgend seizoen in Beukendal te bewonderen zijn.

Op maandag 1 augustus start de ploeg van de nieuwbakken trainer/coach van der Vaart met de voorbereiding op het nieuw seizoen, met trainingssessies van 3 x 2uur per week zal de ploeg klaar gestoomd worden. Voordien verwacht de technische commissie van Auto Smeeing/BDC nog enkele nieuwe spelers te kunnen presenteren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie