Afbeelding

Smaakvol & Gastvrij - ontmoeting met koffie en een Paaslunch en inzamelen oud papier

15 april 2022 om 10:59 Overig Deel je nieuws

Op zaterdag 16 april staat de deur van De Binnenhof voor iedereen open. 

Vanaf 10.00 uur is er koffie met wat lekkers. In onze zwerfboekenkast vindt u een grote collectie boeken, CD’ s en DVD’s voor volwassenen en kinderen. Bij de schrijftafel van Amnesty International kunt u een petitie voor actie tegen schendingen van mensenrechten tekenen. Om 12.00 uur kunt u genieten van een heerlijk drie gangen Paaslunch met verrassingen. Ter gelegenheid van ons 12,5 jarig bestaan introduceren wij deze keer onze ‘Tafel  van Smullen’. Dit is een nieuw Smaakvol & Gastvrij concept waarover wij u tijdens de lunch graag meer vertellen.

Ook kunt u tussen 10.00 tot 12.00 uur uw oud papier inleveren bij de papiercontainer op het voorplein van De Binnenhof. Voor de vaste adressen die door de teamleden worden bezocht geldt, dat het oude papier tijdig buiten de deur/portieken moet worden gezet, waarna het in de loop van de ochtend wordt opgehaald. Voor de bezoekers van de papiercontainer staat weer onze ‘Koffie to Go’ klaar. Stap zaterdag 16 april even binnen. De koffie staat klaar, de tafel is gedekt (ook die van onze maandelijkse verrassingslunch).

Voor eventuele vragen over het ophalen van oud papier kunt u contact opnemen met Rob Beukema: 035-6021577. Voor andere vragen kunt u terecht bij Pieter de Jong: 06- 36114142

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie