RMN houdt een vierde en laatste ophaalronde van dit jaar.
RMN houdt een vierde en laatste ophaalronde van dit jaar. RMN

Laatste gratis ophaalronde snoeihout RMN in Soest

24 oktober 2022 om 08:21 Natuur en milieu

SOEST Wie dit jaar nog wil dat Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) gratis snoeihout komt ophalen, kan tot en met 1 november een afspraak daarvoor maken. Het is de laatste van vier ophaalronden van dit kalenderjaar.

Bij het maken van een afspraak geeft RMN de exacte ophaaldatum door. Ook hier geldt: als de agenda van RMN is volgeboekt, kan er niemand meer bij.

VOORWAARDEN Aan het aanbieden van snoeiafval zijn door het reinigingsbedrijf voorwaarden verbonden. Uiteraard moet er eerst een afspraak zijn gemaakt. Het snoeihout moet worden samengebonden in handzame bundels die gemakkelijk kunnen worden opgetild door een medewerker van RMN. Het gewicht van zo’n bundel mag niet meer zijn dan 25 kilogram, de lengte niet meer dan anderhalve meter.

TUINAFVAL De takken mogen niet dikker zijn dan een pols. Stronken bijvoorbeeld worden niet meegenomen door RMN. Dozen en zakken met snoeihout zullen eveneens blijven staan en ander tuinafval wordt al helemaal genegeerd door de medewerkers van het bedrijf.

DRIE KUUB Een huishouden mag maximaal drie kuub snoeihout aanbieden, ‘s ochtends vóór 7.30 uur op de plek waar ook de vuilcontainers langs de weg worden geplaatst. Wie geen gebruik maakt van de gratis ophaalrondes, kan snoeihout ook zelf wegbrengen naar de Schans.

Een ophaalafspraak kan worden gemaakt via 0900-6039222 (op werkdagen 9.30-16.30 uur) of 

https://21burgerportaal.mendixcloud.com/p/rmn/landing/

Meer informatie: www.rmn.nl of op de app van RMN.

advertentie
advertentie