Een voor een reden de chauffeurs in een vrachtwagen langs de Koningshof om Irma Becker de laatste eer te bewijzen.
Een voor een reden de chauffeurs in een vrachtwagen langs de Koningshof om Irma Becker de laatste eer te bewijzen. Jaap van den Broek

Indrukwekkende laatste eer voor Irma Becker

Mensen

SOEST Meer dan zeventig vrachtwagens reden maandagavond over de Parallelweg van de Koningsweg. Bij Uitvaartcentrum Koningshof bewezen de chauffeurs van Ben Becker Int. transportbedrijf BV de laatste eer aan Irma Becker, de vrouw van directeur Wim Becker, die vorige week op 58-jarige leeftijd overleed.

Aan de spiegels van de vrachtwagens hadden de chauffeurs een zwart lintje gehangen. Ondanks de inzet van veel en groot materieel verliep alles zeer ordelijk, zonder dat er verkeersopstoppingen plaatsvonden op de openbare weg. Dat was te danken aan de uitstekende planning en organisatie van de medewerkers van het Soester familiebedrijf dat met zijn wagens en combinaties all decennia lang heel Europa bestrijkt.

De familie onder leiding van vader Wim zelf wist vooraf van niets, en was zwaar onder de indruk. De familie Becker waardeert het eerbetoon enorm. Ook Reina Loots van Funus Uitvaartverzorg was onder de indruk van wat de chauffeurs en andere medewerkers van transportbedrijf Ben Becker bij De Koningshof lieten zien. ,,De chauffeurs waren al anderhalf uur van te voren op de zaak om mee te doen aan dit eerbetoon. Het was allemaal heel goed gecoördineerd. Door de huidige coronaregels moet je creatief zijn, helaas ook bij een afscheid. Maar dit eerbetoon was wel heel erg indrukwekkend.”

De stoet met meer dan zeventig vrachtwagens verliep ordelijk dankzij een uitstekende organisatie en planning.
advertentie
advertentie