Afbeelding
Ronald Kersten

Annelies Bakhuizen-Ywema Lid in de Orde van Oranje Nassau

3 oktober 2019 om 17:01 Mensen

SOEST Annelies Bakhuizen-Ywema is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Op donderdag 3 oktober reikte burgemeester Rob Metz de Koninklijke onderscheiding uit. Mevrouw Bakhuizen richtte samen met haar echtgenoot onder andere de Stichting Foundation to Earth, Mankind trough Inspiration and Initiative (FEMI) op. De uitreiking vond plaats aan het einde van de internationale vrijwilligersdag in restaurant De Soester Duinen.

De decorandus werkt vanuit de FEMI samen met de lokale bevolking en met lokale partnerorganisaties aan duurzame ontwikkeling van onderwijs, gezondheid, voedselzekerheid, inkomensverbetering en infrastructuur. Hiermee tracht de organisatie de leefomstandigheden van kwetsbare kinderen in onder andere Nederland, Kenia, Oeganda, Tanzania, Nepal, India, Peru en Bolivia te verbeteren.

Mevrouw Bakhuizen was ook bestuurslid voor de Vrouwensociëteit Philès en de vereniging Ferme Les Cotes. Ook zette zij zich in als vrijwilliger bij Stichting Hospice Gooi en Vechtstreek, hospice Kajan. Mevrouw Bakhuizen is zeer betrokken bij de organisaties waarvoor zij zich inzet. Samenwerken op het pad dat het leven ons geeft om zo de wereld een beetje mooier te maken, is één van de grootste waarden die zij hanteert in alles wat zij doet.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie