Smaakvol & Gastvrij is er weer op zaterdag 17 juli.
Smaakvol & Gastvrij is er weer op zaterdag 17 juli. P. de Jong

Smaakvol & Gastvrij op zaterdag 17 juli

11 juli 2021 om 11:00 Maatschappelijk

SOEST Op het terras bij De Binnenhof (De Open Hof) aan de Veenbesstraat is zaterdag 17 juli weer een Smaakvol & Gastvrij. Tussen 10.00 en 12.00 is er ruimte voor ontmoeting, gevolgd door een eenvoudige lunch.

Vrijwel alle vaste onderdelen, eigenlijk alleen met uitzondering van een expositie in het gebouw, van deze maandelijkse bijeenkomst (op de derde zaterdag van de maand) kunnen weer plaatsvinden. Vanaf 10.00 uur staat de koffie (met wat lekkers) klaar. Mensen kunnen elkaar ontmoeten, maar ook iets van hun gading zoeken in de zwerfboekenkast, waarin ook cd’s en dvd’s liggen, voor zowel volwassenen als kinderen.

SCHRIJFTAFEL De lokale afdeling van Amnesty International heeft er ook weer een schrijftafel staan, waar bezoekers desgewenst een petitie tegen schendingen van mensenrechten kan worden ondertekend.

De activiteiten vinden op het terras bij ontmoetingsruimte De Binnenhof (direct naast het kerkgebouw) plaats. Bij slechte weersomstandigheden kan naar binnen worden uitgeweken. Zowel binnen als buiten worden de coronamaatregelen in acht genomen.

OUD-PAPIER Smaakvol & gastvrij is ook altijd het moment om oud-papier in te leveren. Dat is nu niet anders. Vrijwilligers staan klaar om te helpen bij het uitladen. Ook wordt op een aantal vaste adressen oud-papier opgehaald. Voor vragen over de inzameling: Rob Beukema, tel. (035) 6021577. Voor vragen over Smaakvol & Gastvrij: Pieter de Jong, tel. 06-36114142.

advertentie
advertentie