Afbeelding
Jaap van den Broek

Meer dan 500 verkoopplekken bij Oranje Vrijmarkt Soest

15 februari 2019 om 18:03 lokaal

SOEST De verkoop van grondplaatsen en marktkramen voor de Oranje Vrijmarkt in Soest gaat vanaf maandag 1 maart om 00.01 uur van start. Dit jaar kunnen geïnteresseerden via www.vrijmarkt-soest.nl een plekje uitkiezen, boeken en betalen. In totaal zijn er zo'n 500 verkoopplekken op de Engh.

De vrijmarkt start voor bezoekers om 09.00 uur en sluit om 15.00 uur op zaterdag 27 april.

Op het vrijmarktplein verzorgen de scoutinggroepen de verkoop van dranken en bieden een aantal lokale organisaties en professionals etenswaren aan. Aan de rand van het horecaplein is een klein podium waar lokale talenten gedurende de vrijmarkt hun kunsten mogen vertonen en met de pet geld kunnen ophalen (inschrijven via de website).

Vanwege het succes van vorig jaar zal door de scouts ook dit jaar een groot Spelletjesplein gebouwd worden. Vorig jaar deden daar meer dan 1000 kinderen aan mee. Tegen een kleine vergoeding zijn er diverse activiteiten ondernemen. De vier Soester scoutinggroepen organiseren gezamenlijk deze giga-grote en gezellige rommelmarkt. De scouts helpen zo, in een oranje ambiance de belasting van ons milieu te verlagen, verspilling tegen te gaan en stimuleren duurzaamheid.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie