The Personal Life of David Copperfield (woensdag 2 december, 20.15 uur) in Filmhuis Artishock.
The Personal Life of David Copperfield (woensdag 2 december, 20.15 uur) in Filmhuis Artishock. The Searchers

Filmhuis Artishock Soest: vier films in één week

26 november 2020 om 06:45 Film

SOEST Na de versoepelingen van vorige week is ook Filmhuis Artishock dit coronatijdperk weer open, nog steeds onder aangepaste omstandigheden. Vanwege de limiet voor het aantal kijkers dat de filmzaal in mag, is het noodzakelijk om vooraf te reserveren.

Dat kan onder meer voor House of Hummingbird, over de veertienjarige Eunhee die onder grote druk staat van haar familie en school (zondag 29 november, 11.00 uur).

Ook die zondagavond (20.15 uur) gaat de projector aan, dan voor Summerland dat zich afspeelt tijdens de oorlogsjaren in een dorpje aan de Britse krijtkust waar de zonderlinge en allesbehalve geliefde schrijfster Alice door de dorpelingen met de nek wordt aangekeken.

Het Filmhuis pakt maandag 30 november (20.15 uur) alweer de draad op met Corpus Christi. De twintigjarige jeugddelinquent Daniel droomt ervan om priester te worden, maar of dat lukt met zijn strafblad?

The Personal Life of David Copperfield (woensdag 2 december, 20.15 uur) is helemaal gebaseerd op de Victoriaanse roman van Charles Dickens. Volgens kenners komt dit verhaal het dichtst in de buurt van een autobiografie van Dickens, die er overigens nooit een schreef.

Een kaartje voor Filmhuis Artishock kost 8,00 euro (leden 6,00 euro). Reserveren is verplicht: www.artishock-soest.nl.

Johan van Beek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie