De jaarmarkt vindt plaats op het Van den Berghplein, dat onlangs werd geopend, en een deel van de Banningstraat.
De jaarmarkt vindt plaats op het Van den Berghplein, dat onlangs werd geopend, en een deel van de Banningstraat. Jan van Steendelaar

Jaarmarkt Soesterberg op 31 oktober op Van den Berghplein

24 oktober 2021 om 11:00 Activiteiten

SOESTERBERG Het nieuwe Van den Berghplein in het centrum van Soesterberg is op zondag 31 oktober het decor voor de jaarmarkt. Op het evenemententerrein kunnen liefhebbers van de vlooienmarkt, de braderie en hobbygerelateerde spullen hun hart ophalen.

Ook een gedeelte van de Banningstraat wordt gebruikt voor het stallen van kramen. Vandaar dat deze straat die dag zal zijn afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Dat zal worden omgeleid.

SPULLEN De jaarmarkt is zondag van 9.00 tot 16.00 uur. Verspreid over het gebied staan 150 deelnemers met hun spullen, zoals boeken, glaswerk, meube­ls, speelgoed, curiosa, antiek, gereedschap. Op de braderie worden spullen aangeboden zoals schapenvachten, kleding en cosmetica.

Het is voor het eerst sinds 2019 dat de jaarmarkt weer plaatsvindt. Vorig jaar kon het evenement vanwege corona niet doorgaan. Met het vernieuwde Van den Berghplein is er tevens een ‘nieuw jasje’ voor de markt waar veel publiek wordt verwacht.

Meer informatie over de jaarmarkt is verkrijgbaar via tel: (0343) 442962.

advertentie
advertentie