Klein Amsterdam Producties met 'Nijntje op de fiets'.
Klein Amsterdam Producties met 'Nijntje op de fiets'. Willem Schalekamp

Idea presenteert jeugdvoorstellingen bij kinderen thuis

12 februari 2021 om 19:30 Activiteiten

SOEST Als het theater op slot moet blijven vanwege de coronabeperkingen, dan brengt Idea de voorstellingen wel bij de mensen thuis. In dit geval gaat het om theater voor de jeugd. Voor een periode van maar liefst twee weken.

Idea Soest werkt hierbij samen met theatermakers en brengen de voorstellingen naar de huiskamer. Sinds zondag en ook nog gedurende de komende anderhalve week.

VOORJAARSVAKANTIE In de voorjaarsvakantie kunnen kinderen thuis genieten van poppentheater, muziektheater, bewegingstheater en verteltheater. In het aanbod van voorstellingen is met elke smaak rekening gehouden. Voorstellingen voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar wisselen elkaar af. In het programma zijn veel producties van theatermakers die al eens in levende lijve waren te zien in het theater aan de Willaertstraat. Onder hen zijn er veel die staan te popelen om opnieuw het podium van Idea te betreden, maar voorlopig doen ze het op deze manier.

Hakim, Dirk Scheele, Apennoten, Het Kleine Theater en nog veel meer

DRIE PER DAG Sinds zondag 13 februari en tot en met 28 februari zijn er drie voorstellingen per dag van onder anderen Hakim, Dirk Scheele, Apennoten 4Beat, Simone de Jong, Malou van Sluis, 2-ater Producties, Het Kleine Theater, Ministerie van Onverrichter Zaken. Ook zijn er voorstellingen te zien van Roodkapje, Alice in Wonderland, Dikkie Dik, Nijntje, André het astronautje en Aadje Piraatje.

PROGRAMMA Het exacte programma met data en aanvangstijden is te bekijken op ideacultuur.nl/vakantietheater. Daar staat het complete programma van 13 tot en met 28 februari.

Alle voorstellingen worden opgevoerd in Rietveld Theater in Delft. Vanwege corona mag daar natuurlijk geen publiek naar binnen. Maar elke voorstelling wordt opgenomen en langs digitale weg naar de woonkamer op een ander vertrek in huis geprojecteerd.

Digitale ticket
Om een voorstelling vanuit huis bij te kunnen wonen, nou je te volgen op het scherm, dient er eerst een ticket te worden aangeschaft.
De prijs per kaart bedraagt 7,50 euro.
Het werkt eenvoudig: Een kaartje kopen kan via ideacultuur.nl/vakantietheater. Wie een ticket heeft gekocht, ontvangt een link om de voorstelling te kunnen bekijken.

advertentie
advertentie