Maurits Westland, Onno Buijs en Caroline Jagtenberg. ,,We zijn met dit team klaar voor een enerverende en dynamische toekomst.”
Maurits Westland, Onno Buijs en Caroline Jagtenberg. ,,We zijn met dit team klaar voor een enerverende en dynamische toekomst.” Peter Beijer

Caroline Jagtenberg wordt vestigingsleider Buijs Regiomakelaars Soest

31 augustus 2021 om 12:40 Zakelijk Deel je nieuws

SOEST - Maurits Westland was tot voor kort vestigingsleider van Buijs Regiomakelaars in Soest. Het hoofdstuk ‘Soest’ is voor hem onlangs beëindigd. Westland is vestigingsleider en mede-eigenaar geworden van JSR|Buijs Regiomakelaars in Hilversum. Zijn opvolger in Soest is Caroline Jagtenberg.

Maurits Westland kwam in 1999 als stagiair bij Buijs te werken. Twee jaar later kwam hij in actieve dienst bij de makelaar. Hij herinnert zich: ,,In die periode werd de Boerenstreek opgeleverd. Wij hebben in die tijd veel woningen verkocht aan starters en jonge gezinnen. De Boerenstreek is een mooi voorbeeld hoe een dorp als Soest zich kan ontwikkelen.” 

Maurits Wwestland vertrekt naar Hilversum. ,,Werken in de regio waar ik ben geboren en getogen. Ik heb er erg veel zin in. De reacties van klanten zijn zonder uitzondering positief, iedereen gunt mij deze stap. Het mede-eigenaarschap van de vestiging in Hilversum betekent bovendien meer verantwoording, een prachtige uitdaging en ik zie het zelf als een mooie promotie. Mijn jaren in Soester koester ik met veel dankbaarheid. Ik heb veel geleerd in dit mooie dorp. Het komt wel goed in Soest. Met Caroline Jagtenberg is er een ervaren opvolger voor mij aangetrokken.”

Met Caroline Jagtenberg krijgt Buijs Regiomakelaars Soest een ervaren vestigingsleider. De inwoonster van Soest kan terugkijken op vele jaren in makelaarsland. Zij vertelt: ,,Ik woon 35 jaar in Soest en ken het dorp inmiddels net zo goed als mijn spreekwoordelijke broekzak. De Eem, de duinen, de polders, de verschillende wijken van Eng tot Soest-Zuid en van ’t Hart tot Klaarwater en Boerenstreek, al die plekken hebben geen geheimen meer voor mij. Dat is geen verdienste hoor. Gewoon een kwestie van geïnteresseerd zijn in je omgeving en bezig zijn met je vak.”

De nieuwe vestigingsleider van Buijs in Soest beseft dat er genoeg werk aan de winkel is voor de komende periode. ,,We zitten midden in een verkopersmarkt. Het huizenaanbod is schaars. Een lastige markt, maar dat maakt het werk uitdagend voor ons team. Ik wil mensen die in Soest op zoek zijn naar een leuk huis gaan helpen met de aankoop. De ervaring leert dat dit lastig is, maar de uitdaging ga ik als vestigingsleider, samen met Henriette Beijersbergen (commercieel en binnendienstmedewerker) en Suzanne van Peek (assistent-makelaar) aan.”

advertentie
advertentie