De waterpoloërs van De Duinkikkers zijn niet bang voor wat regen en genoten van de clinic bij De Knickerbockers.
De waterpoloërs van De Duinkikkers zijn niet bang voor wat regen en genoten van de clinic bij De Knickerbockers. De Duinkikkers

De Duinkikkers uit Soest volgen honkbalclinic bij De Knickerbockers

30 april 2021 om 11:55 Waterpolo

SOEST Waterpoloërs van De Duinkikkers hebben donderdag een honkbalclinic gevolgd bij De Knickerbockers. Min of meer gestimuleerd door de beperkingen van de coronamaatregelen zochten de jeugd en de overige leden onder de 27 jaar het terrein aan de Bosstraat op.

,,Het was een zeer geslaagde honkbalclinic”, zegt Pim Smit, jeugdcoördinator van de waterpolotak van De Duinkikkers. ,,Naast de wekelijkse landtrainingen achter het zwembad, zoekt de vereniging naar alternatieven om lekker met de jeugd te blijven sporten. Aangezien het zwembad al geruime tijd gesloten is en de waterpoloërs hun geliefde sport niet kunnen beoefenen.”

De waterpoloërs vonden bij De Knickerbockers een enthousiast team dat hen graag een clinic wilde geven. ,,Iedereen heeft met volle inzet meegedaan, ondanks dat het goot van de regen. Maar nat worden zijn de zwemmers wel gewend. Met speciale dank aan Jan, Querino en Wendy van de Knickerbockers”, aldus Smit.

Johan van Beek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie