Petar Djenic (rechts voor) bij de ondertekening van het contract bij voetbalvereniging Hees.
Petar Djenic (rechts voor) bij de ondertekening van het contract bij voetbalvereniging Hees. VV Hees

Hees trekt oud-international Petar Djenic aan als hoofdtrainer

21 januari 2021 om 09:26 Voetbal

SOEST Peter Djenic wordt de nieuwe hoofdtrainer van Hees. Met hem hoopt de clubleiding na de zomer een nieuwe impuls te geven aan de selectie en de instroom van eigen kweek verder te stimuleren. Djenic zal Henk van Asch opvolgen die dit seizoen vanwege corona weinig met het eerste elftal in actie kwam.

Hees denkt een trainer in huis te hebben gehaald, die spelers en elftal beter kan maken. ,,Petar is een ambitieuze trainer met een realistische kijk op het spel. Daarnaast kan hij bouwen op een goede voetbalachtergrond”, aldus het  bestuur.

INTERLAND Djenic speelde ongeveer vierhonderd wedstrijden als prof voor onder meer Rode Ster Belgrado. In 2000 speelde hij mee in een vriendschappelijke interland van FR Joegoslavië tegen Griekenland. De toenmalige verdediger kwam in 2010 naar Amsterdam en werd vijf jaar later met FC Lienden algemeen amateurkampioen van ons land.

In 2015 begon hij als trainer van VVA Spartaan. Hij ging daarna aan de slag bij FC Abcoude, was assistent-trainer bij FC Lienden en heeft momenteel de J018 van Hollandia onder zijn hoede.

Met Hees komt Djenic volgend seizoen uit in de derde klasse.

advertentie
advertentie