Bas Dreef koppelde zijn club SO Soest aan Ajax
Bas Dreef koppelde zijn club SO Soest aan Ajax SO Soest

SO Soest loot Ajax tijdens Internationaal Toernooi

24 mei 2023 om 20:57 Sport Deel je nieuws

SOEST - Hoofdtrainer Bas DReef van SO Soest verrichte dinsdagavond de loting die de poule-indeling van het internationaal toernooi moest bepalen. Tijdens het toernooi dat in het weekend van 10 en 11 juni op de Bosstraat-Oost wordt gespeeld opent gastheer SO Soest tegen Ajax. 

,,Een prachtige affiche waarbij onze jongens zich kunnen meten met een topclub. Voor mij is deze loting extra speciaal vanwege mijn eigen Ajax-achtergrond. Ik herinner hoe ikzelf als speler, toen nog van SO Soest-D1 deelnam aan het toernooi. Mijn broertje Mark deed ooit mee als speler van Ajax”, liet Dreef na de loting optekenen.

De hoofdtrainer van SO Soest verwacht ook wel wat van de huidige O13-1 selectie van SO Soest die mee gaat doen met het toernooi. ,,In het verleden hebben ze laten zien dat ze tegen Ajax kunnen presteren. Als O8-1 team wisten ze Ajax zelfs te verslaan in de competitie, wat destijds voor veel sensatie zorgde met veel publiek langs de lijn. Het team barst nu van het zelfvertrouwen na het recente kampioenschap en zal zich nu meten met serieuze tegenstand van professionele clubs. Onder leiding van trainer Bart Hooft zullen ze zeker proberen te stunten.”

Poule A SO Soest - Ajax - Dynamo Kiev - Slaks Wroclaw
Poule B AZ -  FC Utrecht - sc Heerenveen - KRC Genk
Poule C PSV - Club Brugge - Leeds United - Vitesse
Poule D Feyenoord - Breidablik - FC Twente / Heracles - Paok Saloniki

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie