Manon is het gezicht van de promotiecampagne van SO Soest
Manon is het gezicht van de promotiecampagne van SO Soest Jan Frommink

SO Soest trapt promotiecampagne af

6 februari 2021 om 13:23 Sport Deel je nieuws

'Kom voetballen bij SO Soest en ontdek je talenten!' Dat is de slogan waarmee SO Soest zaterdag haar promotiecampagne startte. De vereniging heeft het jeugdvoetbal opgestart en wil dat aan iedereen laten weten.

Het was zaterdag verantwoord druk bij SO Soest. De jeugd tot 18 jaar voetbalt met en tegen elkaar. Ries de Jong, voorzitter van SO Soest verklaart: ,,Gewoon omdat het kan en omdat het mag en omdat het heerlijk is om buiten te zijn, om je voetbalvrienden te ontmoeten. Het is heerlijk om te scoren en te winnen en in deze tijden is het zelfs fijn om een wedstrijd te verliezen. De grootste winst is...voetballen in de buitenlucht."

De vereniging zet letterlijk de hekken open zodat er ruimte is voor de zich vervelende jeugd is om te voetballen. Ries de Jong: ,,Wij willen iedereen laten weten dat SO Soest de poort open zet voor iedereen die wil voetballen. Jongens en meisjes, mensen met een beperking, oud en jong. Voetballen is leuk. Daarom zijn we met een promotiecampagne gestart. Manon, een van onze voetballende meisjes, is het gezicht van de aftrap. Zij voetbalt in de jongste jeugd en beleeft samen met haar vriendjes en vriendinnetjes plezier bij de club tijdens training en wedstrijden. Dat gunnen we iedereen."

Meer informatie via www.so-soest.nl 

Plezier volop bij SO Soest
Het team van Manon is er klaar voor
Onthulling van de poster
advertentie
advertentie