Wethouder Harrie Dijkhuizen overhandigt een cheque van 7.500 euro aan bestuursvoorzitter van het hospice, Koos Nieuwland.
Wethouder Harrie Dijkhuizen overhandigt een cheque van 7.500 euro aan bestuursvoorzitter van het hospice, Koos Nieuwland. Eigen foto

Zeventiende Hartenvrouwtoernooi in Molenschot

8 april 2019 om 09:37 Sport

SOEST De Stichting Bridgeactiviteiten Soest organiseerde zaterdagavond 6 april het zeventiende Hartenvrouwtoernooi ten bate van een goed doel. Deze keer was gekozen voor Hospice de Luwte, dat aan vernieuwing van haar bedden toe is, na twaalf jaar intensief gebruik.

Meer dan honderd bridgeliefhebbers kwamen naar de grote recreatiezaal van dienstencentrum Molenschot in Soest voor het toernooi. De inschrijfgelden, samen met bijdragen van een flink aantal sponsoren en een tombola met mooie prijzen brachten in totaal 7.500 euro op, die na afloop van het toernooi werden overhandigd door wethouder Harrie Dijkhuizen aan de bestuursvoorzitter van Hospice de Luwte Koos Nieuwland. 

Het bridgetoernooi werd bij de sector clubbridgers gewonnen door het paar Goossens/Kosteren, en bij de groep thuisbridgers ging de overwinning naar het paar van de Manten/Last.

advertentie
advertentie