Dames 2 duinkikkers
Dames 2 duinkikkers Waterpolo dames 2

Duinkikkers Dames 2 weten wederom 3 punten te pakken

16 april 2024 om 14:07 Sport Deel je nieuws

Dames 2 van De Duinkikkers speelde zondagmiddag tegen De Amstel Dames 1. De dames werden gecoacht door Vivian Haandrikman. In de eerste minuut viel al het eerste doelpunt, gemaakt door Marijke Werkhoven. De dames uit Soest waren vanaf de eerste minuut sterk en scherp, waardoor ze makkelijk een ruime voorsprong opbouwde tegen De Amstel. De eerste periode stond Dames 2 voor met 8-2.

In de 2e periode hadden de dames een ander opstelling door de 4 wissels. Vanuit midvoor positie wist Lucy van den Broek een paar mooie doelpunten te maken. Ook Fay Schouten wist een bal achter de keeper te plaatsen. Zo eindigde tweede periode met 10-4.

De laatste twee periodes wist Lucy van den Broek nog 2 doelpunten te maken waardoor de Dames 2 periode 3 eindigde met 11-5 en de wedstrijd afsloten met 12-7.

Aankomende zaterdag 20 april reist Dames 2 naar hun laatste wedstrijd tegen de nummer 1 van de competitie: De Vaart in Bunschoten Spakenburg. Het beloofd een spannende wedstrijd te worden!