Afbeelding
Pixabay

Yourlease/Eemland krijgt pak slaag in Limburg

19 september 2021 om 09:40 Overig

SOEST De handballers van Yourlease/Eemland hebben de eerste wedstrijd van het seizoen 2021/2022 met duidelijke cijfers verloren van de reserves van eredivisionist BFC. In het Limburgse Beek werd het 27-16 voor de thuisploeg. 

De ploeg van trainer/coach Arjan Schneiders nam verrassend een 0-2 voorsprong door doelpunten van Johnny van Gulik en Danny Schneiders. De thuisploeg stelde daarna snel orde op zaken in Sporthal de Haamen, binnen no time stond er een 5-2 stand op het scorebord. Deze klap kwam het combinatieteam van AutoSmeeing/BDC en LHV niet meer te boven. Bij de rust was de marge reeds +5 voor de thuisploeg, 12-7. 

Na de hervatting was er geen sprake van een wedstrijd meer, Yourlease/Eemland leed veelvuldig balverlies en op het moment dat er uitgespeelde kansen waren stonden paal en lat in de weg. Limburger Jordy Mertens werd bij zijn debuut met vier doelpunten topscorer voor de Eemlandse formatie, doelman Stephan van Miltenburg was de enige die een dikke voldoende haalde. 

Zaterdag aanstaande staat de eerste thuiswedstrijd op het programma om revanche te nemen voor de grote nederlaag, dan komt in Sporthal Beukendal in Soest het Nijmeegse Ha-Stu op bezoek.

Scores: Jordy Mertens 4, Domeniko Weenink 3, Stijn Jantzen 2, Tim Zwart 2, Walter van de Hoef 2, Danny Schneiders 1, Thomas Visser 1 en Johnny van Gulik 1

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie