Een sterk groeiend aantal automobilisten ziet de voordelen van elektrisch rijden.
Een sterk groeiend aantal automobilisten ziet de voordelen van elektrisch rijden. Yourlease - Smeeing

100% zakelijk e-leasen bij Yourlease in Soest

25 mei 2022 om 10:00 Zakelijk

SOEST Yourlease, een label van Smeeing Mobility, is in korte tijd uitgegroeid tot een spraakmakende lease-aanbieder in Nederland. Eén van zijn specialismen is full operational lease van 100% elektrische zakelijke personenauto’s.

Sanne Smeeing namens Yourlease: ,,Lease heeft in Nederland een enorme vlucht genomen, dat geldt voor private lease maar ook voor business lease. Natuurlijk is dit heel verklaarbaar. Want met lease kies je voor zekerheid, onder meer wat betreft maandkosten.”

Enthousiast vervolgt ze: ,,Met Yourlease bedienen we zowel de consument als ZZP’ers en overige ondernemers. Dat doen we met een ruime voorraad van de mooiste auto’s maar ook met scherpe prijzen en zo veel mogelijk flexibiliteit in lease-overeenkomsten.”

SOEST ELEKTRISCH Zo’n twee jaar geleden lanceerde Yourlease de slogan ‘Heel Soest elektrisch’ en werd de gemeenteraad opgeroepen om snel veel meer laadpalen binnen de gemeente Soest te plaatsen. Sanne: ,,Het aantal laadpalen is de afgelopen tijd inderdaad gegroeid maar de uitbreiding mag van ons sneller gaan.”

We zien een snelle en grote verschuiving naar 100 procent elektrisch autorijden

BRANDSTOFPRIJZEN ,,Een sterk groeiend aantal automobilisten, ook in Soest, ziet namelijk de voordelen in van elektrisch rijden, zowel voor het milieu als voor de portemonnee, dat laatste vooral nu de brandstofprijzen zo hoog zijn en ze waarschijnlijk verder omhoog zullen schieten. We zien dan ook een snelle en grote verschuiving naar 100% elektrisch rijden, bij zowel de particuliere als de zakelijke leaserijder.”

LAGE BIJTELLING Ondernemers Sanne licht toe: ,,Één van onze specialismen is full operational lease van 100% elektrische personenauto’s voor ondernemers. Als ondernemer wil je in deze economisch nogal onzekere tijden natuurlijk wel in een mooie en scherp geprijsde elektrische auto rijden en profiteren van een lage bijtelling maar je wilt ook je flexibiliteit houden en geen onnodige kosten maken.” 

FLEXIBILITEIT ,,Wij voorzien daarin met een voorraad-aanbod van altijd minstens 200 van de mooiste jong gebruikte en nieuwe elektrische lease-auto’s in combinatie met maximale flexibiliteit en vrijheid voor de ondernemer. Je zakelijke leasecontract kan binnen 48 uur geregeld worden en kun je bij ons na 12 maanden opzeggen of overzetten.”

advertentie
advertentie