Afbeelding
Foto Unsplash

De ideale software voor de flexbranche in 6 handige modules

16 maart 2023 om 14:59 Partnercontent

Bij een bedrijfsvoering in de flexbranche komt heel veel administratief werk kijken. Daar kunnen een hoop manuren in gaan zitten, wat natuurlijk geld kost, maar ook kan leiden tot menselijke fouten. Daarom is het een goede keuze om je als uitzendbureau te laten ondersteunen door specialistische software voor de flexbranche die je administratieve taken makkelijker en efficiënter maakt. HelloFlex biedt een handige oplossing voor uitzendbureaus in zes handige modules die je naar keuze kunt afnemen. We bespreken deze modules een voor een in dit artikel.

Essentials

De totaaloplossing die de software van HelloFlex biedt, begint met de basisbundel Essentials. Hierin vind je een krachtige verloningsmachine en diverse aanvullende backoffice-functionaliteiten. Essentials biedt in feite de volledige dekking van het backoffice-proces met naast verloning ook facturatie, aangiftes, tellingen en efficiënt contractbeheer. Bovendien zijn er verschillende koppelingen beschikbaar voor integratie met alle relevante financiële pakketten.

Foundation

De bundel Foundation vormt de basis voor zowel de mid- als frontoffice en komt voor startende uitzendbureaus uitstekend van pas. Naast HRM en CRM functionaliteiten biedt deze bundel ook verschillende andere slimme tools. De bundel dient om alle basisfunctionaliteiten uit te voeren om belangrijke gegevens vast te leggen en effectief te communiceren met zowel klanten als kandidaten. Het configureren van je eigen workflows is eenvoudig, communicatie verloopt snel en efficiënt, en handige alerts en overzichtelijke rapportages zijn gemakkelijk te genereren.

Talent Management

Talent management omvat diverse slimme recruitment- en matchingtools waarmee je als uitzendbureau de juiste kandidaten kunt vinden en beheren vanuit je talentenpool. Met de krachtige recruitment automation tools in Talent Management kun je gemakkelijk geschikte kandidaten opsporen. Maak ook gebruik van de intelligente online assessments om het gedrag van je kandidaten en klanten beter te begrijpen. Zo verzamel je cruciale data om de beste match mee te maken.

Contract Management

Deze bundel biedt ondersteuning bij het contractproces zodra er een match is tussen kandidaat en opdrachtgever. Hierbij wordt het contract volautomatisch gegenereerd en voorzien van een beveiligde digitale handtekening. CAOWijzer ondersteunt je bij het toepassen van de juiste inlenersbeloning en voor de juridische vastlegging zijn er verschillende niveaus van digitale ondertekening die je kunt toepassen.

Time Management

De bundel Time Management biedt een oplossing voor online urenregistratie en verwerking. Alle geregistreerde uren worden gecontroleerd op bestaande prijsafspraken en inlenersbeloningen. Kandidaten, opdrachtgevers of intermediairs kunnen de gewerkte uren gemakkelijk zelf registreren in het HelloFlex-systeem. Na autorisatie worden ze foutloos verwerkt in de backoffice-omgeving.

Business Insights

De bundel Business Insights biedt inzichtelijke visualisaties van belangrijke statistieken uit de essentiële data van HelloFlex, zoals uren, omzet en marge. Dit kun je gebruiken om je werkprocessen te optimaliseren en het beste uit je medewerkers te halen met behulp van duidelijke managementdashboards. Met realtime inzicht in cruciale zakelijke statistieken, waaronder ook klanttevredenheid, kun je sneller de juiste beslissingen nemen. Gebruik deze inzichten om je processen te verbeteren en efficiënter te maken.

Waar kun jij extra ondersteuning gebruiken in je administratieve processen? Zoals je ziet, heeft HelloFlex op alle gebieden oplossingen waar je je voordeel mee kunt doen. Kies de modules die jouw behoeftes het beste ondersteunen om maak je administratieve taken soepeler, efficiënter en prettiger!

advertentie
advertentie