Jochem van Gelder in gesprek met spelers van de JO13-4 van SO Soest
Jochem van Gelder in gesprek met spelers van de JO13-4 van SO Soest Simone Marquardt

TV-opnames bij SO Soest voor RTL4-programma Clubliefde

5 september 2021 om 18:41 Sport Deel je nieuws

SOEST - Zaterdag 4 september startte het voetbalseizoen 2021/2022. De start was voor de jongens van SO Soest JO13-4 en hun leeftijdgenoten van Roda’46 JO13-7 heel bijzonder. Rondom hun wedstrijd waren er opnames voor het RTL4-programma Clubliefde. 

Clubliefde, gepresenteerd door Jochem van Gelder, is een programma dat aandacht besteedt aan jongeren en hun amateur-sportvereniging. Het programma brengt in beeld wat sporten bij de vereniging voor de jeugd betekent.

Jochem van Gelder en zijn cameraploeg waren aanwezig om SO Soest in actie te zien. De presentator interviewde de spelers, scheidsrechter Michel Balk, erelid Hans Dreef, jeugdvoorzitter Leo Rauch en anderen over hun liefde voor de club. 

Van Gelder was uitgenodigd door JO13-4-leider Leon Oosterveld. Hun eerste officiële wedstrijd was een spectaculaire. Met een aantal fraaie goals, hachelijke momenten, een enkel blessuregeval dat vakkundig met wonderwater en spons werd opgelost was er genoeg te beleven op ons hoofdveld. SO Soest won met 4-3 en dat is terug te zien tijdens de uitzending op zaterdag 2 oktober om 17:00 uur. Deze wordt herhaald op zondag 3 oktober om 12:30 en 16:30 op RTL4. 

Jochem van Gelder in gesprek met Hans Dreef, erelid van SO Soest
Deze opnames zijn begin oktober te zien bij RTL4
advertentie
advertentie