Afbeelding
Eempers

Pakket- en brief ‘uit de muur’ bij Plus

30 juli 2021 om 07:00 Overig

SOESTERBERG Inwoners van Soesterberg kunnen voortaan 24 uur per dag, zeven dagen per week pakketten ontvangen en versturen. Dit dankzij de plaatsing van een pakket- en briefautomaat van PostNL bij de Plus aan de Rademakerstraat. Deze automaat betekent een nieuwe stap in de service naar de inwoners van Soesterberg en voor PostNL een volgende stap in de uitrol van de pakket- en briefautomaten.  

Consumenten kunnen vanaf nu in Soesterberg terecht bij de innovatieve pakket- en briefautomaat van PostNL om hun pakketten te ontvangen en hun brief en/of pakket te versturen. Formulemanager bij PostNL Linda van der Horst: ,,Consumenten winkelen steeds meer online. Ze ontvangen en versturen steeds meer pakketten en willen dat doen waar en wanneer het hen goed uitkomt. Dankzij de pakket- en briefautomaat kunnen de mensen hun pakketten snel en eenvoudig ophalen. Deze pakket- en briefautomaat staat bij de Plus supermarkt en is dus makkelijk te gebruiken in combinatie met het boodschappen doen.’’

De pakket- en briefautomaat in Soesterberg bestaat uit 49 lockers en een brievenbus. De automaat is twee meter hoog en vier meter breed en geschikt om pakketten te versturen en te ontvangen, op een door de consument zelfgekozen moment. 

UITBREIDING PostNL startte de proef met de pakket- en briefautomaat eind 2016 met vijftien automaten in Almere. In 2017 volgden Limburg en Tilburg waarna een verdere landelijke uitbreiding volgde. PostNL blijft zijn netwerk uitbreiden op basis van de wensen van zakelijke klanten en consumenten, daar horen ook deze automaten bij. Inmiddels staan er zo’n 170 pakket- en briefautomaten in Nederland. 

advertentie
advertentie