Esther Miske
Esther Miske Esther Miske

kennis zorg café - thema avond over afasie

20 mei 2018 om 14:25 lokaal Deel je nieuws

Kennis Zorg Café

Een avond vol ontmoetingen, informatie  en kennis

King Arthur Groep, een thuiszorgorganisatie gespecialiseerd in dementiezorg, organiseert  in verschillende regio’s Kennis Zorg Café’s. Op deze avonden bieden we bezoekers de mogelijkheid om kennis te maken met de organisatie en de mogelijkheid om (collega) ZZP zorgverleners te ontmoeten. Heb je wellicht plannen om als ZZPer te gaan starten of ben je benieuwd of dit werk wat voor je is? We  maken graag kennis. Maar ook mensen die vooral belangstelling hebben in het onderwerp van de gastspreker zijn van harte welkom.

Wanneer je niet meer begrijpt wat ik bedoel...

Gastspreker: Esther Miske van Logopedie Flevoland

Bij dementie kunnen in de loop van tijd problemen ontstaan met de taal en het spreken. Als iemand niet meer kan vertellen wat hij of zij denkt of de inhoud van een gesprek niet meer goed begrijpt leidt dat niet alleen tot frustratie en misverstanden bij de persoon met dementie, maar ook bij de begeleider of de mantelzorger.
Esther Miske wil ons graag iets vertellen over deze communicatieproblemen en hoe je er in de praktijk het beste mee kunt omgaan.

Woensdag 30 mei 2018 van 19.00 - 22.00 uur

Adres:  Molenstraat 8A in Soest

PROGRAMMA

19:00 uur Inloop

19:15 uur Welkomstwoord: Petra Visser en Margo Bruins, begeleiders van het ontmoetingscentrum Soest

19:30 uur Gastspreker Esther Miske

20:45 uur Netwerken, ontmoeten, ruimte voor vragen & informatie.

U kunt altijd binnenlopen maar we vinden het fijn om te weten hoeveel bezoekers we ongeveer kunnen verwachten. Graag aanmelden via hr@kingarthurgroep.nl

 

advertentie
advertentie